Пошук

Новини громади

29 Лютого, 2024 р., 13:00
На звернення жителів старостинського округу тривають роботи з упорядкування сільського кладовища по вулиці Левка Лук'яненка у Мізякові.
29 Лютого, 2024 р., 10:23
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Калинівської міської ради. Одним із питань, яке розглянули на засіданні, було затвердження рішення комісії про відшкодування збитків за пошкоджені об’єкти нерухомого майна, спричинених внаслідок збройної агресії рф проти України та внесення їх до Реєстру пошкодженого та знищеного майна. Цього разу члени виконавчого комітету затвердили рішення комісії про відшкодування збитків 8 особам.
29 Лютого, 2024 р., 08:30
Українські воїни збили ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на східному напрямку. Літак знищили у ніч проти 29 лютого на сході. росіяни застосовують Су-34 для ударів керованими авіаційними бомбами по позиціях Сил оборони.
28 Лютого, 2024 р., 15:51
Актуалізація даних є важливою процедурою, адже від неї залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, коректне інформування, вчасна передача показань та надання актуальної інформації за особовим рахунком.
28 Лютого, 2024 р., 15:02
У Калинівському технологічному фаховому коледжі вже виготовили вісімдесят безкаркасних нош для евакуації поранених. Студенти старших курсів технологічного відділення розкроюють матеріал, а майстри виробничого навчання Алла Олексіюк та Олена Проскуровська шиють ноші.
28 Лютого, 2024 р., 12:49
Калинівська міська рада виконала чергове звернення українських захисників та придбала ще чотири блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power та чотири потужні прожектори. Спецобладнання вже передали військовим для надійного захисту неба над Україною.
28 Лютого, 2024 р., 08:47
За минулу добу на фронті сталося 102 бойові зіткнення. російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Вугледара, Старомайорського, Роботиного та Кринків. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
27 Лютого, 2024 р., 16:24
У черговий раз представники Калинівської міської ради відвідали поранених захисників, які проходять лікування в одному з медичних закладів, та передали їм смачні гостинці.
27 Лютого, 2024 р., 12:21
Цього разу на потреби навчальних закладів Калинівської громади директор СТОВ «Промінь» Герой України Іван Боримський передав одну тонну цукру, а директор ПП «Агрофірма «Постолова» Леонід Івчук – дві тонни триста кілограмів борошна.
27 Лютого, 2024 р., 11:07
За даними статистики понад  20% працездатного населення України повністю або частково не декларують трудові відносини з роботодавцем. В умовах дії воєнного стану ця цифра  помітно зросла.  Найчастіше працювати «в тіні» погоджується   молодь, котра шукає підробітки і пенсіонери, котрі  переживають за соціальні виплати. Найбільш вразливі галузі – сільське господарство, будівництво, торгівля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь