Пошук

Новини громади

17 Березня, 2024 р., 08:00
Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.
16 Березня, 2024 р., 09:00
Жителі Калинівської громади вчергове об’єдналися та зібрали гостинці для українських захисників. На передові позиції на фронт відправили захисні сітки, окопні свічки, м’ясні та овочеві консерви, смачну випічку, солодощі, вітамінні набори, квашені овочі, сухофрукти, яблука, засоби гігієни. Збирали усією громадою, щоб підтримати українських Героїв, які нині боронять рідну землю від рашистів та передати їм часточку домашнього тепла.
16 Березня, 2024 р., 08:20
Внаслідок російського ракетного удару по Одесі станом на вечір 15 березня відомо вже про 20 загиблих та 75 потерпілих.  росія вдарила по Одесі двічі – другий обстріл стався, коли екстрені служби надавали допомогу постраждалим від першого удару. Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття родинам загиблих. Схиляємо голови у скорботі та розділяємо ваш біль втрати.
15 Березня, 2024 р., 14:42
П’ятнадцятого березня відбулось засідання 51 чергової сесії Калинівської міської ради. У роботі сесії взяли участь заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації (заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації) Дмитро Сидоренко, керівники військових формувань, які дислокуються на території громади, виконуючі обов’язки старостів Калинівської громади, керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.
15 Березня, 2024 р., 13:24
З початку повномасштабної війни пріоритетом роботи міської ради є допомога українським військовим та їх родинам. Тому окрім раніше затверджених пільгових категорій дітей, які отримували  безкоштовне  харчування у закладах освіти Калинівської громади, також пільги отримали діти, з числа внутрішньо переміщених осіб, діти, що мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а також діти, батьки яких мобілізовані до Збройних Сил України до завершення воєнного стану.
15 Березня, 2024 р., 08:51
На жаль, росія продовжує обстрілювати територію України. Ввечері 14 березня окупанти вдарили дроном-камікадзе по житловим будинкам у Вінницькій області, внаслідок чого є поранені та двоє загиблих. Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття родинам, які постраждали в наслідок ворожого обстрілу та втратили рідних людей.
14 Березня, 2024 р., 08:42
Шановні добровольці, прийміть щиросердні вітання із Днем українського добровольця. Ви – приклад для наслідування усіх українців. Ви першими за покликом душі та серця стали на захист своєї країни. Ви – справжні Герої, лицарі духу, добра та відданості.
14 Березня, 2024 р., 08:41
Протягом минулої доби відбулося 79 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 2 ракетних та 64 авіаційних удари, здійснив 93 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.
13 Березня, 2024 р., 15:28
Комунальне підприємство «Благоустрій міста Калинівка» господарським способом при співфінансуванні міської ради капітально відремонтувало сміттєвоза на базі автомобіля МАЗ, 2006 року випуску. Старий автомобіль перебував в аварійному стані. За роки експлуатації спецобладнання потребувало заміни та капітального ремонту.
13 Березня, 2024 р., 12:34
Тринадцятого березня у Нападівці на стіні гімназії відкрили меморіальні дошки в пам'ять Героїв-земляків Сергія Сторожука та Олександра Штиха, які загинули на війні з російськими окупантами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь