Пошук

Матчева зустріч з футболу, присвячена пам'яті Вадима Нестерчука

Дата: 24.06.2020 16:55
Кількість переглядів: 435

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЩороку в червні у м. Калинівка відбувається традиційний турнір з футболу, присвячений пам’яті нашого земляка, видатного українського автогонщика, багаторазового учасника змагань ралі Дакар, благодійника та бізнесмена – Вадима Нестерчука.

Цьогоріч турнір мав бути всьоме, проте в зв’язку з карантинними обмеженнями щодо проведення спортивних заходів, сьогодні на міському стадіоні з метою вшанування пам’яті відомого калинівчанина було організовано матчеву зустріч з футболу між командами Калинівської ДЮСШ «Авангард» та ДЮСШ відділу освіти Калинівської райдержадміністрації.

Після чотиримісячної перерви у тренувальному процесі футболісти показали достатньо хороший рівень гри та завершили матч з рахунком 2:1 на користь команди ДЮСШ «Авангард».

Вітаючи юних спортсменів, заступник міського голови Олександр Щьов побажав успіхів і перемог у змаганнях усіх рівнів та вручив капітанам обох команд вимпели, а всім 30 фуболістам - грошові винагороди та соки.

Помічник народного депутата України Петра Юрчишина – Сергій Зінов відзначив грошовими винагородами кращих гравців обох команд, а саме: Максима Лукіянчука, який забив два голи у ворота суперника, та Дмитра Зінчука з ДЮСШ «Авангард», Романа Хужаніязова та Артема Глушка за забитий гол - з ДЮСШ відділу освіти.

Сподіваємось, що після завершення карантину на нашому міському стадіоні зберуться на VII турнір з футболу команди з усієї України, аби вшанувати пам’ять відомого калинівчанина Вадима Нестерчука, правила успіху якого: «Не здавайся, будь наполегливим, перемагай!» стали життєвим девізом для всіх наших спортсменів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних