Пошук

Матчева зустріч з футболу, присвячена пам'яті Вадима Нестерчука

Дата: 24.06.2020 16:55
Кількість переглядів: 413

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЩороку в червні у м. Калинівка відбувається традиційний турнір з футболу, присвячений пам’яті нашого земляка, видатного українського автогонщика, багаторазового учасника змагань ралі Дакар, благодійника та бізнесмена – Вадима Нестерчука.

Цьогоріч турнір мав бути всьоме, проте в зв’язку з карантинними обмеженнями щодо проведення спортивних заходів, сьогодні на міському стадіоні з метою вшанування пам’яті відомого калинівчанина було організовано матчеву зустріч з футболу між командами Калинівської ДЮСШ «Авангард» та ДЮСШ відділу освіти Калинівської райдержадміністрації.

Після чотиримісячної перерви у тренувальному процесі футболісти показали достатньо хороший рівень гри та завершили матч з рахунком 2:1 на користь команди ДЮСШ «Авангард».

Вітаючи юних спортсменів, заступник міського голови Олександр Щьов побажав успіхів і перемог у змаганнях усіх рівнів та вручив капітанам обох команд вимпели, а всім 30 фуболістам - грошові винагороди та соки.

Помічник народного депутата України Петра Юрчишина – Сергій Зінов відзначив грошовими винагородами кращих гравців обох команд, а саме: Максима Лукіянчука, який забив два голи у ворота суперника, та Дмитра Зінчука з ДЮСШ «Авангард», Романа Хужаніязова та Артема Глушка за забитий гол - з ДЮСШ відділу освіти.

Сподіваємось, що після завершення карантину на нашому міському стадіоні зберуться на VII турнір з футболу команди з усієї України, аби вшанувати пам’ять відомого калинівчанина Вадима Нестерчука, правила успіху якого: «Не здавайся, будь наполегливим, перемагай!» стали життєвим девізом для всіх наших спортсменів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь