Пошук

У Калинівці завершили капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Дружби

Дата: 01.11.2021 12:53
Кількість переглядів: 980

Фото без описуПрацівники дорожніх служб завершили капітальний ремонт дорожнього покриття у місті Калинівці по вулиці Дружби. За словами будівельників, – це одна із найскладніших доріг, які їм довелося будувати за останні роки. Складність у тому, що вся вулиця була всипана камінням, яке довелося вручну вибирати та вивозити, а лише потім приступати до будівництва дороги.

-Такою наша дорога була завжди. По ній не можна було ні проїхати, ні пройти, - каже місцева жителька Оксана Михальчук. – Ми їхали вулицею сім – дев’ять кілометрів за годину, швидше тут не проїдеш. Машина дном зачіплялась за каміння. Не можна було й пройти, ноги збивали об каміння. Ми й раніше зверталися до міської ради, але нас почули лише тепер. Нарешті і ми дочекалися нової дороги.

Першими новозбудовану дорогу випробували діти. Одні обкатують нову дорогу на самокатах та на велосипедах, а інші – розмальовують. Радіють і дорослі, які тепер можуть доїхати до своїх будинків без зайвих проблем.

-Дуже задоволенні дорогою і покриттям, бо ми дуже довго на неї чекали, писали звернення до міської ради, петиції. Стара дорога була, мабуть, найгіршою у Калинівській громаді. А тепер у нас така вулиця, як у всій громаді, - радіє новозбудованій дорозі Ігор Мусієнко, який приїхав до батьків.

Будівництво доріг у Калинівській громаді триває. На черзі капітальний ремонт дорожного покриття у Черепашинцях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь