Пошук

У Котюжинцях відремонтували стару автобусну зупинку. Тепер тут зустрічають подорожніх хлібом-сіллю

Дата: 01.11.2021 15:36
Кількість переглядів: 810

Фото без описуВідтепер усіх подорожніх, які приїжджають у Котюжинці на автобусі, зустрічатимуть хлібом-сіллю. Адже саме українців із хлібом-сіллю у руках зобразила художниця на головній стіні відремонтованої автобусної зупинки.

-Нашій зупинці вже дуже багато років, до того ж не один раз у неї в’їжджали автомобілі, тому зупинка перебувала у жахливому стані. Десь рік тому ми взялися її реставрувати, часу та старань вклали у неї багато, але це було цього варте, - розповідає виконуючий обов’язки старости Котюжинецького старостинського округу Василь Сторч.

Відроджувати стару зупинку виконуючому обов'язки старости допомагали бібліотекар Наталія Кузьменко, яка розписала стіни зупинки, завідувач будинком культури Сергій Чечель, місцеві жителі Володимир Зубко та Володимир Кіндратюк. А депутат міської ради Станіслав Андрійчук надав для ремонту благодійну допомогу.

-Більшість автобусних зупинок у нашій громаді вже відремонтували, деякі повністю замінили. Але є зупинки, які ще потребують реконструкції. Наприклад, автобусна зупинка на Другій Калинівці. Вона знаходиться на обслуговуванні у Служби автомобільних доріг і ми не можемо виділяти кошти на її реконструкцію та впорядкування. Однак і допустити, щоб наші діти очікували на шкільний автобус у таких умовах, ми теж не можемо. Тому міська рада вишукує інші варіанти яким чином відремонтувати зупинку та упорядкувати територію біля неї, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь