Пошук

Представниця міжнародної організації «Лікарі без кордонів» провела тренінг зі спеціалістами Калинівської громади

Дата: 28.04.2022 14:58
Кількість переглядів: 1144

Фото без описуПсихологи, медичні та соціальні працівники Калинівської громади взяли участь у тренінгу, який провела представниця медичної гуманітарної міжнародної організації «Лікарі без кордонів» Майя Лукова. Мета цього проєкту навчити спеціалістів надавати якісну допомогу вимушеним переселенцям, які приїхали до Калинівки з місць проведення бойових дій.

-Щодня у нашу громаду переїжджає все більше внутрішньо переміщених осіб. Кожен із них потребує допомоги та нашої уваги, - каже модератор психологічної служби Калинівської територіальної громади «Довіра» Андрій Андрейко. – Звертаються за допомогою і дорослі, і діти. Тому такі знання нам стануть у пригоді. Суть у тому, що з переселенцями ми будемо працювати командою. Відразу кілька спеціалістів визначатимуть, яка саме допомога: психологічна, медична чи соціальна, їм потрібна та надаватимуть їх.

«Лікарі без кордонів» — це незалежна міжнародна медична гуманітарна організація, лауреат Нобелівської премії миру 1999 року за гуманітарну діяльність та допомогу постраждалим під час збройних конфліктів, від природних і техногенних катастроф. Нині міжнародна організація активно допомагає жителям України, які постраждали в наслідок війни. Одна з активних та важливих місій міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» є евакуація постраждалих спеціальними медичними потягами зі сходу на захід України в безпечні місця.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь