Пошук

У Калинівській громаді навчали освітян як поводитися з вибухонебезпечними предметами та надавати медичну допомогу

Дата: 29.04.2022 11:39
Кількість переглядів: 1337

Фото без описуСпеціалісти відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Хмільницького районного управління ГУДСНС України у Вінницькій області та Центру первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради провели навчання із керівниками навчальних та дошкільних закладів громади.

Під час навчання головний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Хмільницького районного управління ГУДСНС України у Вінницькій області капітан служби цивільного захисту Наталія Ткаченко, провідний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Хмільницького районного управління ГУДСНС України У Вінницькій області лейтенант служби цивільного захисту Андрій Клімішин та головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Маріупольського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області старший лейтенант служби цивільного захисту Ерік Фоменко розповіли про ризики, пов'язані із вибухонебезпечними чи підозрілими предметами, та ознайомили із правилами поводження з такими предметами. Працівники Державної служби надзвичайних ситуацій наголосили також на необхідності дотримуватися правил безпеки та перебувати в укриттях під час сигналу тривоги.

-У вас є велика перевага – сигнали тривоги, які вчасно подаються,  у нас такого не було. Гради починали обстрілювати будинки мирних людей без попередження. Ми ховалися у коридорах, де немає вікон. У приватному секторі люди шукали порятунок у погребах. Тому не ігноруйте сигналів, не ризикуйте, адже ворог дуже підступний, - зазначив Ерік Фоменко, який переїхав до Калинівки з Донецької області і з власного досвіду знає що таке війна.

Продовжили навчання лікар загальної практики сімейної медицини Вікторія Войтко та фельдшер Центру первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради Василь Бойко, які розповіли що має буди в аптечці кожного пересічного українця та як надати першу допомогу потерпілим під час бойових дій.

-В країні вже два місяці триває війна і такі знання потрібні для кожного з нас, - каже очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. – Кожен із присутніх повернеться у свій колектив і поділиться цими знаннями зі своїми колегами, батьками дітей. В умовах війни такі знання можуть допомогти врятувати життя собі та людям, які знаходяться поруч.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних