Пошук

Компанія «Агрокалина» привітала українських захисників із новорічними святами

Дата: 02.01.2023 11:16
Кількість переглядів: 1347

Фото без описуНапередодні новорічних свят автомобіль компанії «Агрокалина» відправився в одну з «гарячих» точок України, щоб передати святкового гостинця одному з підрозділів українських захисників. Так керівник «Агрокалина» Юрій Васківнюк разом зі своїми друзями-меценатами з Вінниці привітали армійців зі святом.

-З початку повномасштабної війни в Україні ми регулярно допомагаємо нашим захисникам. Одним із напрямків нашої волонтерської роботи є допомога цьому підрозділу, яким керує мій товариш. Чергову поїздку ми організували якраз до свят, щоб передати хлопцям гостинці з рідного дому та привітати зі святами. Наші Герої налаштовані войовниче, готові захищати рідну землю до самої Перемоги, - розповідає керівник «Агрокалина», депутат Калинівської міської ради Юрій Васківнюк.

Українських Героїв пригостили подільськими смаколиками – фруктами, м’ясними виробами, солодощами. А бабуся одного із захисників наліпила вареників на для усього підрозділу.

-До війни ми бачили наскільки зміцніло підприємство, стало одним із лідерів виробництва сільськогосподарської техніки в Україні. Ми завжди могли звернутися до керівництва підприємства за підтримкою й отримували її. Мали спільні плани з реконструкції паркової зони біля території «Агрокалина». На жаль, війна змінила ці плани. І тепер «Агрокалина», на чолі якої стоїть наш депутат міської ради Юрій Васківнюк, активно допомагає нашим захисникам, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Ми пишаємося, що в нашій громаді є такі підприємства і такі депутати.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь