Пошук

Новий ліфт – новорічний подарунок для Калинівської центральної районної лікарні

Дата: 30.12.2022 13:44
Кількість переглядів: 540

Фото без описуНавіть в умовах війни у переддень новорічних свят трапляються приємні дива. Таким дивом для працівників лікарні став новий ліфт, який вже змонтували та запустили у роботу у переддень новорічних свят.

-Ми звернулися у міську раду із нашою проблемою. Адже ліфт, який обслуговував перший корпус лікарні, де знаходиться хірургічне, травматологічне, реанімаційне відділення, вже давно використав свій ресурс. Він постійно ламався і нам доводилося на руках підіймати хворих на потрібний поверх, - розповідає директор Калинівської центральної районної лікарні Владислав Головащенко. - Нас почули й пішли на зустріч. На сесії міської ради депутати виділили кошти на придбання нового ліфта. Його вже змонтували та запустили у дію.

Новий ліфт сучасний та автоматичний. Тепер у лікарні немає потреби у ліфтерові. Двері відчиняються та зачиняються автоматично, всередині ліфт оздоблений дзеркалами.

-Наша лікарня – це не лише опорний медичний заклад, а й взірець. Я завжди казав і казатиму, що наша лікарня найкраща і ми докладатимемо усіх зусиль, щоб вона з кожним днем ставала лише кращою, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Ліфт – це не роскіш, а потреба для медичного закладу, адже у першому корпусі знаходяться такі відділення, де часто хворі не можуть самостійно піднятися на другий чи третій поверх. Тому ми з розумінням віднеслися до цієї проблеми та допомогли у її вирішені.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь