Пошук

Калинівський районний суд встановив факт смерті відважного захисника України Костянтина Сєдашева

Дата: 02.11.2023 09:15
Кількість переглядів: 8134

Фото без описуКалинівський районний суд встановив факт смерті жителя м.Калинівки Костянтина Сєдашева, який вважався безвісти зниклим з 9 жовтня минулого року.

Народився Костянтин Сєдашев 6 березня 1970 року у м.Луганську. Після закінчення 8 класу місцевої школи поступив на навчання до машинобудівного технікуму, який закінчив з відзнакою. Потім навчався в машинобудівному університеті та здобув професію інженера.

Майже усе життя Костянтин Сєдашев присвятив машинобудівній справі. Свою трудову кар’єру починав на машинобудівному заводі. Потім – на картонному комбінаті.

Після захоплення рашистами рідного міста родина Сєдашевих вирішила виїхати на територію вільної України. Залишивши на окупованій землі рідний дім, у 2015 році Костянтин Сєдашев разом із рідними переїхав до Калинівки, де родина почала облаштовувати нове життя. А новим місцем роботи став Калинівський машинобудівний завод, де чоловік працював технологом складального цеху.

Рідні, друзі та колеги згадують Костянтина Сєдашева як дуже розумну, чуйну, добру, толерантну людину, завжди готового прийти на допомогу. Чоловік володів французькою та англійською мовами, добре розумівся на комп'ютерній техніці, був справжнім та відданим патріотом України. Тому, коли розпочалась повномасштабна війна, він у перший же день пішов до військкомату та записався добровольцем. Навіть серйозні хвороби та відмови лікарів не зупинили його.

Останній раз захисник телефонував до рідних 7 жовтня 2022 року, а через два дні життя Героя обірвалося. Військовослужбовець загинув на очах у побратимів, але тіло загиблого Героя не вдалося евакуювати, тому він до рішення суду вважався зниклим безвісти.

У вічному смутку та печалі залишилися мама, вітчим та цивільна дружина Героя.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним Костянтина Сєдашева. Схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану Костянтину Броніславовичу, який став справжнім Героєм. Його відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку. Він став прикладом вірності й самопожертви, символом справжнього українського патріотизму.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних