Пошук

Новини громади

22 Березня, 2024 р., 12:28
Чергову допомогу передала Калинівська міська рада українським захисникам. Цього разу на запит військових передали дошки, ОСБ плити, сокири, бензопили, скоби, цвяхи, плівку, пластикові діжки для води, кабель, електрообладнання.
22 Березня, 2024 р., 08:29
У ніч на 22 березня росія запустила крилаті ракети по Україні, через що у низці областей прогриміли вибухи. Як повідомило керівництво Вінницької обласної військової адміністрації, є влучання в об’єкт критичної інфраструктури у Вінницькій області.
21 Березня, 2024 р., 15:12
Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America надасть жінкам-підприємицям у Вінницькій та Кіровоградській областях мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.
21 Березня, 2024 р., 11:57
21 березня відбулася 52 позачергова сесія Калинівської міської ради. Перед початком сесійного засідання учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих від рук російських окупантів.
21 Березня, 2024 р., 09:10
Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб 21.03.2024 о 12:00 год. взяти участь у юридичній сесії, що буде організована юристами з питань ВПО Благодійного фонду «Право на захист» у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Калинівської міської ради, за адресою: м. Калинівка, вул. В. Нестерчука, 19.
21 Березня, 2024 р., 08:25
Вранці 21 березня російська армія запустила по Києву 31 крилату і балістичну ракету. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук. Внаслідок атаки в Києві є руйнування та постраждалі. Можливі й подальші обстріли території України, тому не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.
20 Березня, 2024 р., 12:41
Чергову допомогу зібрали жителі Калинівської громади для військовослужбовців однієї з військових частин Вінниччини, в котрій служить військовий капелан, наш земляк Віталій Трач. Ось уже рік, як Віталій Трач залишив свій приход на сина – священника Назарія Трача, та розпочав нелегку капеланську службу.
20 Березня, 2024 р., 11:09
Повертаючись з короткотривалої відпустки із дому у свій військовий підрозділ, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, на Дніпропетровщині загинув відважний захисник України, уродженець Радівки Володимир Гупалов.
20 Березня, 2024 р., 08:43
За минулу добу відбулось 80 бойових зіткнень. Ворог завдав 4 ракетних, 86 авіаційних ударів та 114 ударів МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах. На жаль, російські терористичні атаки вбивають та поранені мирних жителів.
19 Березня, 2024 р., 11:45
Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Рада молодих юристів України, Київська Мала академія наук учнівської молоді, за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки України організовують щорічний Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього», який відбудеться з 29 лютого  по 30 квітня 2024 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь