Пошук

У Калинівці правопорушники перевернули баки для сміття та викрали «школярика»

Дата: 16.02.2023 08:43
Кількість переглядів: 4307

Фото без описуРанок 15 лютого для працівників комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» розпочався із тривожного сигналу, який надійшов від жителів міста. Вони повідомили про те, що невідомі особи вночі вчинили глум над майданчиком для збору сміття по вулиці Машинобудівників (на перехресті до гаражів).

-Хтось повитягав контейнери зі сміттям з майданчика на дорогу та поперевертав їх, - розповідає директор комунального підприємства Михайло Долюк. – Прикро, що наші люди працюють без вихідних, з перших днів війни не припиняють працювати згідно з графіком, щоб місто було чистим та охайним, а хтось так «розважається». Свою силу і мужність справжні чоловіки нині демонструють на передовій, а «воювати» зі сміттям багато розуму не потрібно.

На жаль, це не єдиний прикрий інцидент, який трапився в Калинівці. Кілька днів тому невідомі особи викрали дорожній знак «школярик», який був встановлений у вересні минулого року біля ліцею №3 м.Калинівки. Працівники комунального підприємства звернулися із заявою про викрадення дорожнього знаку до правоохоронців. Прохання до жителів громади, які володіють інформацією про крадіїв, або ж знають місце знаходження «школярика» телефонувати на «гарячу лінію» Калинівської міської ради (4333) 4-04-24.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь