Пошук

Увага, рейди по виявленню порушень правил благоустрою!

Дата: 12.03.2020 12:08
Кількість переглядів: 377

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису11 березня було проведено черговий рейд щодо виявлення фактів порушення Правил благоустрою мешканцями приватного сектору, а саме, вул. Пирогова, вул. Лесі Українки, вул. Шмідта, за участю представників Калинівської міської ради та поліцейських сектору реагування патрульної поліції Калинівського відділу поліції. Для прибирання прилеглих територій від будівельних матеріалів залучено працівників та техніку КП «Благоустрій міста Калинівка».

Попередньо з мешканцями вказаних вулицях було проведено роз’яснювальну роботу щодо утримання прилеглих до будинків та садиб територій в належному санітарному стані, порушників правил благоустрою попереджено про усунення ними порушень до 10 березня.

Окремі мешканці вулиць впорядкували свої прибудинкові території, проте деякі калинівчани, створюючи затишок в своєму дворі, на городі, постійно забувають, що прибудинкова територія теж повинна утримуватись в чистоті.  

В ході спільного рейду відносно трьох громадян складено адмінпротоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що загрожує штрафом до 1360 грн. Четверо мешканців вулиць письмово зобов’язались до 16 березня впорядкувати свої прилеглі території, прибравши з них будівельні матеріали, інакше їм теж загрожуватиме адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

Нагадуємо, що такі спільні відпрацювання будуть систематичними та проходитимуть по всіх вулицях приватного сектору м. Калинівка.

Сподіваємось, що в нашій громаді живуть свідомі громадяни, які люблять своє місто. Адже переважна більшість мешканців тих вулиць, де проходили рейди, з розумінням віднеслись до прохання Калинівської міської ради привести у належний санітарний стан прилеглі до будинків та садиб території, та самостійно влаштували генеральне прибирання поруч із своїми будинками. Тепер, за винятком деяких дворів, ці вулиці стали охайними, просторими та затишними. Ніхто не має на меті карати мешканців штрафами чи вивезенням будівельних матеріалів з-під їхніх дворів, головною метою є реалізація переважної більшості громадян нашої громади права жити в чистому та гарному місті.

Тому давайте разом наводити лад у нашій спільній оселі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь