Пошук

Розміщення зовнішньої реклами

Дата: 10.03.2020 16:52
Кількість переглядів: 417

Фото без описуЗ метою удосконалення порядку розміщення зовнішньої реклами в Калинівській міській об’єднаній територіальній громаді, активізації діяльності розповсюджувачів зовнішньої реклами, встановлення єдиного порядку і механізму оплати за тимчасове користування місцями розміщення зовнішньої реклами на 56 сесії Калинівської міської ради 7 скликання, яка відбулась 17 грудня 2019 року, було прийнято рішення «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в Калинівській міській об’єднаній територіальній громаді» (№244 від 17.12.2019 року).

Нагадуємо, що протягом 3-х місячного терміну з дня прийняття цього рішення, а саме, з 17 грудня по 16 березня, розповсюджувачам реклами, які не мають дозволу (рішення виконкому), необхідно було привести дозвільну документацію у відповідність до цього Порядку, з яким можна ознайомитись на нашому сайті за посиланням https://kalynivska-objednana-gromada.gov.ua/docs/310688/

За дозволом на розміщення зовнішньої реклами слід звертатись до відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Калинівської міської ради (телефон для довідок: 2-27-09).

Починаючи з 17 березня, у випадку виявлення інспектором з благоустрою м. Калинівка незаконно розміщеного рекламного засобу, тобто без дозволу, буде складено вимогу про його демонтаж. Невиконання вимоги про демонтаж реклами, що розміщена без дозволу, матиме наслідок у вигляді штрафу.

Згідно з Порядком зовнішньою рекламою вважається реклама, що розміщується на спеціальних тимчасових і стаціонарних конструкціях – рекламоносіях, розташованих на відкритій місцевості, а також на зовнішніх поверхнях будинків, споруд, на елементах вуличного обладнання, над проїжджою частиною вулиць і доріг.

Тариф за розташування зовнішньої реклами визначається у відповідності до площі рекламоносія, але не менше трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян для площини менше 1 м2 включно в місяць.

 

до 1 м2

51 грн.

від 1 м2 до 2 м2

68 грн.

від 2 м2 до 3 м2

85 грн.

від 3 м2 до 4 м2

102 грн.

від 4 м2 до 6 м2

119 грн.

від 6 м2 до 10 м2

136 грн.

від 10 м2

153 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь