Пошук

Тут ви можете ознайомитись з оголошеннями

02 Травня, 2019 р., 10:01
Проект «Об'єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), що фінансується ЄС та впроваджується ПРООН в Україні, активізує свою діяльність в регіонах України. Проект надаватиме підтримку у створенні нових та зміцненні потенціалу існуючих ОСББ, а також інформувати населення про переваги впровадження енергоефективних рішень у житловому секторі.
02 Травня, 2019 р., 08:12
А ви знаєте що очікує ваші будинки з 1 травня 2019р.? Якщо ні, тоді запрошуємо усіх бажаючих на базовий семінар! Семінар проводить Громадська організація «Наші будинки» за підтримки Калинівської міської ради. Тематика семінару: - Основні тенденції реформування у сфері управління багатоквартирними будинками. - Що таке ОСББ? Переваги та недоліки. - Енергоефективність для ОСББ. Семінар відбудеться у п’ятницю, 3 травня, у приміщенні Калинівської міської ради, за адресою: м. Калинівка, вул. В.Нестарчука, 47, Початок заходу – 14:00, тривалість – 2 години
18 Квітня, 2019 р., 15:21
         Рішенням виконавчого комітету Калинівської міської ради № 96 від 17.04.2019р. «Про роботу закладів дошкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади в літній період 2019 року» рекомендовано керівникам закладів дошкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади організувати проведення санітарно-профілактичних та ремонтних робіт в літній період згідно графіка:
18 Квітня, 2019 р., 08:49
Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність на території нашої держави диверсійно-терористичної групи спецслужб РФ. Про це на спільному брифінгу з Головним військовим прокурором Анатолієм Матіосом повідомив Голова Служби Василь Грицак.
17 Квітня, 2019 р., 16:46
Враховуючи складну соціально-політичну ситуацію в країні, Управління СБУ у Вінницькій області,  за активного сприяння громадськості, продовжує  проводити масштабну роботу, спрямовану на попередження вчинення терористичних та диверсійних актів на території регіону.
10 Квітня, 2019 р., 10:45
Починаючи з 2003 року Європейською комісією проводиться Європейський молодіжний тиждень, який спрямований на відзначення та пропагування молодіжної діяльності шляхом проведення заходів у всіх країнах і надає молодим людям популярну та захоплюючу можливість долучитись до політики ЄС, обмінюючись думками та дізнавшись про можливості, які їм надають європейські програми. У 2019 році Європейська Комісія у співпраці з Європейським Парламентом у період з 29 квітня по 5 травня 2019 року організовує Європейський молодіжний тиждень на тему: "Демократія та я". Також, 5 травня, Рада Європи, яка визначає значимість демократичних засад на місцевому та регіональному рівнях, святкуватиме 70 річницю від дня створення організації. З цією метою, Міністерство молоді та спорту у період з 29 квітня по 12 травня 2019 року ініціює проведення низки заходів для молоді в усіх регіонах України, зокрема, проведення у соціальній мережі Інтернет флешмобу на тему "Демократія та я" . Бажаючі можуть долучитись до флешмобу шляхом створення коротких відеороликів за участі представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, інститутів громадського суспільства, установ, що працюють з молоддю, зокрема, молодіжних центрів, зірок спорту та шоу-бізнесу, лідерів думок, інших цікавих осіб із застосуванням хештегів #ДемократіЯ #EYW #70youthCoE, та поширення їх у соціальній мережі Інтернет, зокрема, Facebook/Instagram/YouTube.
10 Квітня, 2019 р., 10:24
В рамках виконання плану заходів Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2019 рік, Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації 17 квітня 2019 року о 10-00 год. буде проведено семінар на тему: «Шляхи пошуку партнерів на іноземних ринках та можливості просування продукції». Просимо до участі у заході зацікавлених суб’єктів господарювання та осіб відповідальних за економічний розвиток району (міста, ОТГ). Учасники заходу ознайомляться з шляхами налагодження партнерських відносин за кордоном та каналами просування продукції на іноземних ринках, а також отримають практичні консультації та приймуть участь в обговоренні проблемних питань. Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна, 34, готель «Франція», синій зал, другий поверх. Інформацію щодо участі, просимо надіслати до 10-00 год. 12.04.2019 року на електронну адресу: l.zbigley@vininvest.gov.ua.  Контактні телефони: (0432) 66-11-80; (067)430-69-88; (096)333-74-33; (098)501-95-88.  Реєстрація за посиланням обов’язкова: https://docs.google.com/…/11Jl33zIG122Ys3QSOYOZFVUPO5a…/edit Участь у заході безкоштовна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь