Пошук

Порядок денний 52-ої сесії Калинівської міської ради 7-го скликання 18 липня 2019 року

Дата: 12.07.2019 11:45
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

1. Про внесення доповнень до рішень 17-ої (позачергової) сесії Калинівської міської ради 7-го скликання від 09.12.2016р. № 285 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки» та № 286 «Про затвердження Програми розвитку житлово - комунального господарства та благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки».

2. Про внесення доповнення до Додатку 4 Програми охорони навколишнього природного середовища населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на період 2016-2021 роки.

3. Про виключення зі складу виконавчого комітету Калинівської міської ради 7-го скликання Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

4. Про внесення змін до складу постійно діючої адміністративної комісії виконавчого комітету Калинівської міської ради 7-го скликання Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

5. Про затвердження Програми підтримки Комунального підприємства «Калинівська міська аптека» Калинівської міської ради на 2019 рік.

6. Про внесення змін та доповнень до додатків 8, 12 Програми розвитку охорони здоров’я Калинівської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки.

7. Про затвердження структури та загальної чисельності фінансового управління Калинівської міської ради.

8. Про затвердження уточненого фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради на 2019 рік.

9. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради.

10. Про Бюджетний регламент Калинівської міської ради.

11. Про внесення змін до місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

12. Про внесення змін до п. 4 рішення № 64 21-ої сесії 7-го скликання від 16.03.2017р. «Про встановлення вартості харчування одного дітодня в закладах відділу освіти Калинівської міської ради та підвіз учнів інших громад».

13. Про відкриття інклюзивної групи та введення ставок асистента.

14. Про затвердження Програми Калинівської міської об’єднаної територіальної громади «Організація роботи з дітьми з особливими освітніми потребами на 2019-2023 роки».

15. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

16. Про регулювання земельних відносин:

16.1. Про внесення змін до деяких рішень міської ради та виконавчого комітету.

16.2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

16.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою:

16.3.1. щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу їх у власність;

16.3.2. щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, надання дозволу на укладання нового договору оренди землі.

16.4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,0263 га на території Калинівської міської об’єднаної територіальної громади за межами населеного пункту м. Калинівка.

16.5. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

16.6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, передачу земельних ділянок у власність, в оренду та в постійне користування.

16.7. Про передачу земельної ділянки в оренду.

16.8. Про продовження, поновлення терміну дії договорів оренди земельних ділянок та припинення права постійного користування.

16.9. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, укладеного між Калинівською міською радою та ФОП Андронійчуком Романом Сергійовичем і заміну сторін у договорі оренди.

16.10. Про затвердження протоколів та рішень постійно діючої узгоджувальної комісії по вибору земельних ділянок для суспільних потреб, будівництва житлових будинків, розміщення малих архітектурних форм та розгляду земельних спорів виконавчого комітету Калинівської міської ради.

16.11. Про включення до переліку вільних земельних ділянок, право оренди на які виставлятиметься на земельні торги окремими лотами.

16.12. Про встановлення податкових пільг по сплаті земельного податку на 2020 рік.

16.13. Про розгляд звернення громади с. Дружелюбівка Калинівського району Вінницької області щодо поділу земельної ділянки та резервування земель комунальної власності для подальшого створення громадського пасовища.

16.14. Про розгляд клопотання ПОСП «Дружелюбівське» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності.

17. Про надання інформації на усний запит депутата міської ради Сопіна А.М. щодо протяжності водо-каналізаційних мереж, їх належності, технічний стан та про стан свердловин.

18. Про скасування рішення виконавчого комітету Калинівської міської ради № 101 від 21.03.2012р. «Про надання дозволу на встановлення трьох зблокованих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності ФОП Любину В.В.».

19. Про розгляд ухвали Вінницького районного суду Вінницької області від 03.04.2019 у цивільній справі № 132/3968/18.

20. Про надання КП «Калинівський МЦПМСД» дозволу на передачу майна КП «Калинівська міська аптека».

21. Про надання КП «Калинівський МЦПМСД» дозволу на передачу в оренду частини приміщення в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини м. Калинівка.

22. Про надання КП «Калинівський МЦПМСД» дозволу на передачу в оренду частини приміщення в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини с. Дружелюбівка.

23. Про надання КП «Калинівський МЦПМСД» дозволу на продовження терміну дії договору оренди частини приміщення в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини м. Калинівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь