Пошук

Тут ви можете ознайомитись з оголошеннями

22 Травня, 2019 р., 15:16
Калинівська дільниця Хмільницького відділення ПАТ «Вінницягаз» доводить до Вашого відома, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на розподільчих газопроводах від ГРС "Калинівка", буде проведено тимчасову зупинку подачі газу з 9:00 год. 27 травня 2019р. Газопостачання буде припинено до: вул. Українська, вул. Лісова, вул. Волинця, вул. Вінницька, вул. Арсенальна, вул. Сальницька.  Безпека постачання газу напряму залежить від належного технічного стану газорозподільних систем. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Після завершення робіт газопостачання буде відновлене.  Про дату відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.  Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами, після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.
21 Травня, 2019 р., 08:00
Калинівська дільниця Хмільницького відділення ПАТ «Вінницягаз» доводить до Вашого відома, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на розподільчому газопроводі, подача газу в населеному пункті Калинівка ІІ відновиться 21 травня 2019р. о 10,00 год.  Безпека постачання газу напряму залежить від належного технічного стану газорозподільних систем. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності.  Прохання до мешканців будинків та квартир на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.
20 Травня, 2019 р., 08:00
Калинівська дільниця Хмільницького відділення ПАТ «Вінницягаз» доводить до Вашого відома, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на розподільчому газопроводі, буде проведено тимчасову зупинку подачі газу в населеному пункті Калинівка ІІ з 10,00 год. 20 травня 2019р. Безпека постачання газу напряму залежить від належного технічного стану газорозподільних систем. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Після завершення робіт газопостачання буде відновлене. Про дату відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.  Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами, після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.
02 Травня, 2019 р., 10:01
Проект «Об'єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), що фінансується ЄС та впроваджується ПРООН в Україні, активізує свою діяльність в регіонах України. Проект надаватиме підтримку у створенні нових та зміцненні потенціалу існуючих ОСББ, а також інформувати населення про переваги впровадження енергоефективних рішень у житловому секторі.
02 Травня, 2019 р., 08:12
А ви знаєте що очікує ваші будинки з 1 травня 2019р.? Якщо ні, тоді запрошуємо усіх бажаючих на базовий семінар! Семінар проводить Громадська організація «Наші будинки» за підтримки Калинівської міської ради. Тематика семінару: - Основні тенденції реформування у сфері управління багатоквартирними будинками. - Що таке ОСББ? Переваги та недоліки. - Енергоефективність для ОСББ. Семінар відбудеться у п’ятницю, 3 травня, у приміщенні Калинівської міської ради, за адресою: м. Калинівка, вул. В.Нестарчука, 47, Початок заходу – 14:00, тривалість – 2 години
18 Квітня, 2019 р., 15:21
         Рішенням виконавчого комітету Калинівської міської ради № 96 від 17.04.2019р. «Про роботу закладів дошкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади в літній період 2019 року» рекомендовано керівникам закладів дошкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади організувати проведення санітарно-профілактичних та ремонтних робіт в літній період згідно графіка:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь