Пошук

Тут ви можете ознайомитись з оголошеннями

01 Липня, 2019 р., 09:16
Калинівська міська рада у зв'язку з розширенням штату оголошує набір працівників на Сміттєсортувальну станцію на території полігону твердих побутових відходів, за межами міста Калинівка (поблизу автодороги "Стара Гута - Калинівка - Турбів") на наступні посади: -робітник благоустрою сміттєсортувального комплексу з заробітною платою 7316грн. Інформацію щодо умов, режиму та розміру оплати праці можна отримати за тел.: 2-27-09 2-12-31 097-665-51-47 Максим Петрович
27 Червня, 2019 р., 12:22
Калинівська дільниця Хмільницього відділення ПАТ "Вінницягаз" доводить до Вашого відома, що 01.07.2019р. з 10.00 год., у зв'язку з проведенням ремонтних робіт в мережі систем газопостачання, буде припинено газопостачання мікрорайону Варшиця, а саме: - Вул. Береговій - Вул. Нестерчука - Провул. Шевченка Безпека постачання газу напряму залежить від належного технічного стану газорозподільних систем. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Після завершення робіт газопостачання буде відновлене.  Прохання до мешканців будинків перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами, після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.
27 Червня, 2019 р., 08:32
Сьогодні на протязі дня, у підвальному приміщенні Калинівської РДА буде надаватись безоплатна правова допомога з питань роз'яснення законодавства у сферах державної реєстрації.  Проводити її буде Поліщук Альона Станіславівна - головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області спільно з начальником Калинівського Центру надання адмінпослуг Низькоклон Оленою михайлівною.  Під час роботи мобільної точки будуть надані роз'яснення з питань: 1. Порядок розгляду скарг у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу. 2. Повноваження Комісії з питань розгляду скарг у сфері держреєстрації нерухомого бізнесу. 3. Інформування населення щодо переваг в отриманні електронних послуг онлайн. 4. Інформування населення, підприємств, установ, організацій стосовно превентивних заходів майна та кооперативних прав (онлайн сервіс "СМС-МАЯК"). 5. Робота Обласного оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель або збіжжя.  Адреса місця проведення: м. Калинівка, вул. В.Нестерчука №19
25 Червня, 2019 р., 11:45
ВСП Калинівський МВЛД повідомляє Вас, що 18.06.2019р. були відібрані проби води із громадських криниць м.Калинівка на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники. В результаті досліджень встановлено, що проби води не відповідають вимогам ДСанПіНу 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною" по мікробіологічним показникам та по санітарно-хімічних показниках - перевищення норми по вмісту нітратів в громадських криницях : - вул. Островського ,77 - виділені загальні колі-форми в 100см,3 - вул. Островського ,77а - виділені загальні колі-форми в 100см,3 - вул. Островського ,81 - перевищення вмісту нітратів в 1,5 рази , виділені загальні колі-форми в 100см,3 - вул. Островського ,46 –виділені загальні колі-форми в 100см,3 - вул. Боженка (біля хреста) – перевищення вмісту нітратів в 4,1 рази, виділені загальні колі-форми в 100см,3 По всіх вищезгаданих криницях будуть почеплені інформаціїні таблички, про неможливість використання.
24 Червня, 2019 р., 08:52
Проїжджаючи деякими мікрорайонами нашого міста, можна побачити прикрі картинки, територія коло смітників забруднена, купа гілля і відходів, в баках  бур'яни, різна городина. Відповідальні КП за вивіз сміття постійно виконують свою роботу, вчасно очищують сміттєбаки, але потрібно пам’ятати, що заборонено викидати бур’ян, гілля, листя та буд. сміття, воно перешкоджає роботі сміттєсортувальній лінії, (для вивозу твердого непобутового сміття потрібно зв’язатись з КП "Благоустрій міста Калинівка" (04333) 21231) , та розуміти, що порядок починається саме з користувачів, а потім уже з КП, котре займається вивозом.  Шановні жителі нашої квітучої ОТГ, ставтесь до свого міста з любов’ю, слідкуйте за своїми діями, адже благополуччя нашого краю гарантоване лише тоді, коли влада міста і мешканці будуть працювати разом.
21 Червня, 2019 р., 10:43
Шановні мешканці приватних секторів! Для зручності і полегшення роботи різноманітних служб ( у тому чисті швидкої допомоги, МЧС, пожежної тощо) просимо розмістити на ваші будинки адресні таблички. Також, у 2020 році це спростить роботу по перепису населення.
12 Червня, 2019 р., 11:51
Калинівська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки:
10 Червня, 2019 р., 08:51
Калинівська дільниця Хмільницього відділення АТ "Вінницягаз" доводить до Вашого відома, що 12.06.2019р. з 10.00 год., у зв'язку з проведенням ремонтних робіт в мережі систем газопостачання, буде припинено газопостачання мікрорайону Варшиця, а саме: - Пл. Шкільна; - Вул. Заводська;  - Вул. Зарічна; - Вул. Кузнєчна; - Вул Некрасова; - Вул. Островського; - Вул. Сонячна; - Вул. Підгорна; - Вул. Степового; - Вул. Тімірязєва; - Пр. Некрасова; - Пр. Островського. Відновлення газопостачання буде 12.06.2019р. о 17.00год. Безпека постачання газу напряму залежить від належного технічного стану газорозподільних систем. Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Після завершення робіт газопостачання буде відновлене.  Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами, після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.
05 Червня, 2019 р., 08:19
На Веб-порталі Пенсійного фонду України функціонує кабінет страхувальника, у якому роботодавці мають право отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні). Первинні дані для розрахунку (страховий стаж та розмір заробітної плати) раніше надавали самі працівники. Для цього вони зверталися до управлінь Пенсійного фонду України за довідками. Тепер процедура отримання необхідних відомостей значно спрощується. Увійти до кабінету роботодавець може через електронний цифровий підпис (ЕЦП). З інструкцією щодо реєстрації на веб-порталі та входу в особистий кабінет за дапомогою ЕЦП можна ознайомитись на сайті portal.pfu.gov.ua в інформаційному полі «Як зареєструватися». У кабінеті можна також переглянути відомості про звітність щодо сплати ЄСВ та багато іншої корисної інформації. Зокрема, роботодавець може бачити зауваження до його звітів і рекомендації щодо усунення неточностей. Шановні роботодавці! Пропонуємо вам скористатися перевагами Веб-порталу Пенсійного фонду України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь