Пошук

Тут ви можете ознайомитись з оголошеннями

11 Вересня, 2019 р., 14:00
Шановні мешканці громади! Ситуацію щодо задимлення на технічній території військової частини А1119 локалізовано! Військовослужбовцями частини та працівниками ДСНС вжито заходів по припиненню задимлення та запобігання загорання лісу. Питання щодо евакуації населення та введення режиму пов’язаного з небезпекою не стоїть.
09 Вересня, 2019 р., 10:24
Шановні депутати Калинівської міської ради!
03 Вересня, 2019 р., 08:35
Шановні мешканці громади!  У місті Калинівка були зафіксовані випадки сказу. Власники та керівники, які використовують собак для охорони, обов'язково утримуйте тварин на прив'язі, згідно затверджених Правил утримання (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/n0001303-80)!  Уникайте контакту із хворими на сказ тваринами, особливо безпритульними, при виявленні неадекватної поведінки у тварин та виявленні трупів, повідомити ветеринарних спеціалістів!
30 Серпня, 2019 р., 15:46
Шановні жителі Калинівської міської ОТ Калинівська дільниця Хмільницького відділення ПАТ «Вінницягаз» доводить до Вашого відома, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на розподільчих газопроводах від ГРС "Калинівка", буде проведено тимчасову зупинку подачі газу з 9:00 до 17:00год. 03.09.2019р. району залізничного вокзалу, а саме:
29 Серпня, 2019 р., 14:36
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області звертається до Вас з проханням бути пильними та небайдужими у питаннях протидії можливим проявам терористичного характеру! У разі виявлення підозрілої поведінки осіб, зброї, вибухових пристроїв чи схожих на вибухівку предметів, фактів запуску безпілотних літальних апаратів поблизу військових та інших важливих об’єктів негайно повідомляйте про це на гарячу лінію УСБУ у Вінницькій області за тел.: (0432) 53-13-09 (цілодобово), електронну скриньку: usbu_vin@ssu.gov.ua, або за номером «102» !  Не торкайтесь підозрілих предметів і до приїзду правоохоронців застерігайте від цього оточуючих осіб!
29 Серпня, 2019 р., 12:08
У неділю, 1 вересня, у громаді відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня знань в усіх навчальних закладах, про це повідомив начальник міського відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера.  Незважаючи на те, що цього року 1 вересня припадає на неділю, урочистості переноситись на робочий день не будуть. А шкільні заняття розпочнуться з понеділка, 2 вересня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь