Пошук

Новини громади

24 Вересня, 2020 р., 17:00
Напередодні опалювального сезону компанія «Вінницягаз» звертається до усіх споживачів природного газу із проханням пам’ятати та дотримуватися простих правил безпеки під час використання газу у побуті.
24 Вересня, 2020 р., 16:56
Сьогодні міський голова Анатолій Шамалюк привітав працівників ПрАТ «Калинівський машзавод» із прийдешнім Днем машинобудівника.
24 Вересня, 2020 р., 15:21
Сьогодні, 24 вересня, до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні (міжнародний рух «Let’s Do It World») учні 10-Б та 10-В класів Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназії взяли участь у еко-челенджі «Побачив? Прибери! Передай іншому!».
23 Вересня, 2020 р., 17:21
На засіданні чергової 65 сесії Калинівської міської ради 7 скликання, яке відбулось 17 вересня, було прийнято рішення про створення Молодіжної ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади як консультативно-дорадчого органу з питань молодіжної політики.
23 Вересня, 2020 р., 15:48
Відтепер ще дві вулиці нашого міста можуть похизуватись новими та якісними дорогами, адже капітальний ремонт дорожнього покриття завершено по вул. Чернишевського та вул. Н. Яремчука.
23 Вересня, 2020 р., 14:02
17 вересня 2020 року відбулось засідання чергової 65 сесії Калинівської міської ради 7 скликання, під час якого депутати розглянули ряд важливих питань життєдіяльності Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.
23 Вересня, 2020 р., 12:31
Комунальне підприємство «Калинівкаводоканал» завершило аварійно-ремонтні роботи по вул. Степова у м. Калинівка.
22 Вересня, 2020 р., 17:26
Поки дозволяє погода, учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Дружелюбівка навчаються у так званих «зелених класах», які облаштовано на подвір’ї та в садку школи.
22 Вересня, 2020 р., 14:10
Сьогодні, в День партизанської слави, учні та вчителі Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії відвідали пам’ятник партизанам. Біля меморіалу для школярів було проведено урок пам’яті «А пам'ять буде жити вічно…».
22 Вересня, 2020 р., 11:46
ТОВ "Вінницягаз Збут" повідомляє, що понад 2 000 споживачів газу Вінниччини придбали майже 2 млн кубометрів газу на опалювальний сезон в рамках акції "Твоя енергонезалежність".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних