Пошук

Вітання працівників ПрАТ «Калинівський машзавод» з професійним святом - Днем машинобудівника України

Дата: 24.09.2020 16:56
Кількість переглядів: 545

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні міський голова Анатолій Шамалюк привітав працівників ПрАТ «Калинівський машзавод» із прийдешнім Днем машинобудівника.

Звертаючись до учасників зібрання, очільник міста відзначив високий професіоналізм усього колективу підприємства на чолі з керівником Анатолієм Остапенком та подякував за те, що калинівські машинобудівники своєю щоденною працею забезпечують соціально-економічний розвиток міста. Адже ПрАТ «Калинівський машзавод» наряду з підприємствами інших галузей розвивають місцеву економіку навіть у складні для всіх карантинні часи, забезпечують робочими місцями калинівчан, наповнюють місцевий бюджет та приймають активну участь у суспільному житті Калинівської міської ОТГ.

- Ми пишаємось, що в нашій громаді є підприємство з гарними і сталими традиціями, яке завжди славилось високим професіоналізмом та досвідом, цілеспрямованістю та постійним бажанням розвиватись і йти вперед. Саме завдяки впровадженню нових технологічних процесів, удосконаленню засобів виробництва, покращенню матеріально-технічної бази та, найголовніше,   високому рівню кваліфікації кадрів вам вдається нарощувати експорт виготовленої вами продукції та прославляти нашу Калинівську громаду не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Дякую вам за самовіддану працю на користь рідного міста.

З нагоди професійного свята щиро зичу вам міцного здоров’я, мирного неба, сімейного затишку та матеріального благополуччя. Стабільного розвитку та процвітання вашому підприємству, вигідних угод і високих заробітних плат,  комфортних умов праці та впевненості у завтрашньому дні, - сказав у вітальному слові Анатолій Шамалюк.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток підприємства та з нагоди Дня машинобудівника Почесними грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами було відзначено найкращих працівників ПрАТ «Калинівський машзавод».

 

Довідка:

Приватне акціонерне товариство "Калинівський машинобудівний завод" спеціалізується на поставках та інсталяції обладнання для молочної, цукрової, хлібопекарської промисловостей, виготовлення автомобілерозвантажувальної техніки і ємностей. Підприємство реалізує комплексні проекти - технологічні рішення, підбір, проектування, виготовлення, автоматизацію, поставку, монтаж та електромонтаж обладнання, пуско-налагоджувальні роботи, сервісне, гарантійне та післягарантійне обслуговування. На підприємстві працює 370 працівників, з них 100 інженерно-технічних.

Історія підприємства розпочалась в 1873 році з побудови Калинівського цукрового заводу. В 1934 році на його базі було створено Калинівську машинно-тракторну майстерню, колектив якої займався ремонтом і виготовленням устаткування для цукрових заводів, ремонтом тракторів, сіялом, молотарок, плугів та інших сільськогосподарських знарядь.

В 1985 році організоване Калинівське виробниче об’єднання «Харчомаш» в складі:

  • Калинівський машинобудівний завод (головний)
  • Барський машинобудівний завод
  • Могилів-Подільський машинобудівний завод
  • Машинобудівний завод ім. С. М. Кірова
  • Вінницьке СКТБ ОПК.

З 2001 року - реорганізовано на ЗАТ „Калинівський машзавод”.

З 2011 року завод змінив назву на ПрАТ „Калинівський машзавод”.

Сьогодні підприємство займає площу більше 20 000 м2. На цій території розташовані цехи основного і допоміжного виробництв, складські та адміністративні корпуси.

Майже 70% продукції підприємство експортує. Обладнання, виготовлене на ПрАТ „Калинівський машзавод”, працює в таких країнах, як Білорусь, Узбекистан, Туреччина, Киргизстан, Азербайджан.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних