Пошук

У ліцеї с.Радівки завершився капітальний ремонт внутрішніх вбиралень

Дата: 21.10.2024 11:13
Кількість переглядів: 435

відремонтовані внутрішні вбиральніРадівський ліцей – один із трьох ліцеїв громади, де влітку нинішнього року розпочався капітальний ремонт внутрішніх вбиралень.

-Внутрішні вбиральні, які були у нашому ліцеї, перебували в аварійному стані. Через зношену каналізацію труби часто забивалися, доводилося викликати майстрів, або ж ремонтувати каналізацію власними силами, - розповідає директорка ліцею с.Радівка Світлана Славінська. – Тому це була наша найбільша проблема, без обговорення якої не проходили жодні батьківські збори. Коли нам пішли на зустріч і пообіцяли відремонтувати внутрішні вбиральні, нашій радості не було меж.

Освітяни дружно взялися до роботи. Але на першому, підготовчому етапі, стало зрозуміло, що обмежитися звичайним ремонтом не вдасться, бо всі каналізаційні труби були в аварійному стані, окрім цього сирість та грибок також зробили свою справу. Довелося повністю міняти каналізацію, робити капітальний ремонт приміщення.

Кошти на придбання будівельних матеріалів та оплату роботи підрядної бригади надала Калинівська міська рада, ще сто тисяч гривень, на придбання пластикових перегородок, надали керівники ПП «Радівське» Валентин та Ігор Пачевські.

Спільними зусиллями вдалося завершити капітальний ремонт 2 вбиралень – для хлопчиків та дівчаток - до початку навчального року.

-Задоволені усі: діти, працівники ліцею та батьки. В перші дні ходили до вбиральні, як на екскурсію, - продовжує Світлана Славінська. – Дякуємо усім, хто долучився до доброї справи та допоміг нам відремонтувати внутрішні вбиральні. Тепер тут по-сучасному затишно, немає сторонніх запахів, сирості. Дітям комфортно та зручно, а це – найголовніше.

Відремонтовані внутрішні вбиральнінові двері до вбираленьВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніВідремонтовані внутрішні вбиральніФото без описупроцес ремонтупроцес ремонтупроцес ремонтупроцес ремонтупроцес ремонтуФото без описупроцес ремонтупроцес ремонтустарі поржавілі трубистарі поржавілі трубистарі поржавілі труби

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних