Пошук

У ліцеї с.Радівка висадили молодий яблуневий садок

Дата: 18.10.2024 15:30
Кількість переглядів: 729

Освітяни садять садокСімдесят саджанців яблунь та тридцять кущів смородини висадили у ліцеї с.Радівка. Молодий садок садили дружною освітянською родиною: працівники ліцею та учні 10, 11 класів.

-Раніше на цьому місці ріс старий яблуневий садок. А коли його вирізали та викорчували ця територія пустувала й заростала бур’янами. Нам знадобилося кілька років, щоб звільнити землю від бур’янів. А ось тепер частину ділянки виорали і висадили новий садок, іншу – будемо використовувати під город. У нинішньому році ми вже зібрали непоганий врожай капусти, столового буряка, цибулі, часнику, томатів, огірків та квасолі. На наступний рік плануємо посадити ще й картоплю, - розповідає директорка ліцею с.Радівка Світлана Славінська.

Саджанці для саду надав безплатно калинівчанин Валерій Лужецький, який займається вирощуванням саджанців дерев. А смородину закупили за власні кошти, які вторгували на шкільному ярмарку.

На сторінці навчального закладу у ФБ директорка ліцею зазначила: «Цей сад – символ миру і мудрості. Ми заклали його з ідеєю, що попри усі труднощі, вибухи й небезпеки війни, життя триває, а молодість бере своє. Дякуємо ЗСУ за те, що маємо можливість навчатись. Ми молимось, аби якнайшвидше збулася мрія українців і закінчилася війна».

освітяни садять садоквисаджені кущі смородиниосвітяни садять садокшколярі несуть воду поливати саджанціосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокФото без описуосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садокосвітяни садять садок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних