Пошук

На війні загинув калинівчанин Ігор Мукомел

Дата: 01.09.2024 11:32
Кількість переглядів: 6724

Фото без описуТрагічна новина знову сколихнула Калинівську громаду. Місто з глибоким сумом сприйняло звістку про загибель нашого земляка, Мукомела Ігоря Євгенійовича. Він віддав своє життя, виконуючи бойове завдання на Покровському напрямку.

Ігор Євгенійович, народжений  24 березня 1979 року в Калинівці, залишив незабутню пам'ять як відважний воїн та патріот. Він навчався в загальноосвітній школі №2 Калинівки, а після цього здобув професію кухара в училищі Нової Греблі, закінчивши його у 1996 році. 

Після завершення навчання проходив строкову службу в Національній гвардії України, а з 17 серпня 1998 року до 30 квітня 1999 року – у військовій частині 3028 за контрактом. Після служби Ігор працював у ТОВ "Вінніфрут" та на Калинівському машинобудівному заводі, а згодом займався підприємницькою діяльністю.

З 2014 року Ігор Мукомел активно займався волонтерством, допомагаючи калинівчанам у зборі гуманітарної допомоги та неодноразово виїжджаючи до зони бойових дій. Разом з дружиною Катериною вони стали активними учасниками «Волонтерської пошукової організації Вінниччини».

09 січня 2023 року Ігор мобілізувався до 14 штурмової бригади "Червона Калина", де обійняв посаду головного сержанта взводу безпілотних комплексів спеціального призначення . Протягом понад 1,5 років він був відданий присязі та своїй волонтерській родині, проявляючи мужність і професіоналізм у найскладніших умовах.

30 серпня 2024 року Ігор Мукомел загинув внаслідок враження російським FPV-дроном. Це величезна втрата для родини, друзів та всього міста. Ігор залишив по собі дружину, сина, доньку та батьків.

Калинівська міська рада висловлює глибокі співчуття родині і близьким Ігоря Євгенійовича. Його подвиг та самовідданість у боротьбі за нашу свободу залишаться в наших серцях. Ми будемо пам'ятати Ігоря як мужнього героя та відданого волонтера, чий внесок у нашу спільну справу не буде забутий. Пам'ять про нього житиме в нашій громаді, адже він став символом героїзму та відваги.

Поховають загиблого у Калинівці. Дата і час поховання будуть оголошені додатково. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних