Пошук

На війні загинув житель Павлівки Олександр Войтович

Дата: 01.08.2024 14:48
Кількість переглядів: 6034

Фото без описуВійна обірвала ще одне молоде життя. На Запоріжжі у результаті танкового обстрілу загинув житель  Павлівки старший сержант Олександр Войтович. Два місяці тому Калинівщина попрощалася із рідним братом загиблого – Василем Войтовичем. І знову трагічна звістка надійшла в родину павлівчан.

Народився Олександр Войтович 7 березня 1987 року у Павлівці. Після закінчення місцевої школи, навчався у політехнічному коледжі у Вінниці. Але найбільше приваблювала юнака військова служба. Тому після строкової служби він підписав контракт із ЗСУ.

Потім було кілька років цивільного життя та знову повернення у військо. На захист Вітчизни  від російських окупантів  нацгвардієць став у 2015 році. За його плечима 15 бойових ротацій на Схід. Початок повномасштабної війни військовий також зустрів на Сході, де разом із дружиною перебував на ротації.

Олександр був надійним товаришем та кваліфікованим військовим. Він умів наперед прораховувати свої дії, мав холодний розум та математичне мислення, тому часто йому вдавалося виходити із найскладніших ситуацій. Після смерті брата рідні пропонували йому залишити військову службу, але нацгвардієць до останнього свого подиху залишився вірним військовій присязі.

У загиблого залишилися дружина, син, дві сестри та племінники.

Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях.

Поховають Олександра Войтовича 2 серпня у Вінниці на Алеї слави. Прохання до жителів Калинівської громади орієнтовно з 9:30 створити коридор слави від машинобудівного заводу до центру Калинівки, а потім – у Павлівці. Прощання із Героєм відбудеться біля будинку, в якому мешкав Олександр з дружиною – у Павлівці по вулиці Мізяківській, 34.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних