Пошук

Відбулася 57 позачергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 21.05.2024 14:48
Кількість переглядів: 1253

Фото без описуДвадцять першого травня відбулася 57 позачергова сесія Калинівської міської ради, у якій взяли участь заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації (заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації) Дмитро Сидоренко, виконуючий обов'язки комбрига НГУ, начальник другого відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Паладій, тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення поліції №1 м.Калинівка Тарас Симоненко, виконуючі обов’язки старостів Калинівської громади, керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

Вже традиційно сесійне засідання розпочалося із хвилини мовчання. Присутні у залі вшанували пам'ять загиблих під час російсько-української війни Героїв та мирного населення.

Начальник Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Олег Резедент представив присутнім нового начальника другого відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Паладія.

А виконуючий обов'язки комбрига НГУ вручив Подяки Національної гвардії України активним благодійникам, які плідно співпрацюють з військовими та надають їм всебічну допомогу: Тарасу Присяжнюку, Віталію Пшеничному, Олександру Мевшому, Галині Фурман, Сергію Наборському, Тетяні Осадчук та Аркадію Шутому.

На цьому приємні події не закінчилися. Маленькі калинівчани разом зі своєю наставницею Аліною Киричек передали калинівським нацгвардійцям блок багатоканального швидкого заряджання Bandera Power, який придбали за благодійні кошти, які зібрали під час проведення V Всеукраїнського конкурсу фестивалю мистецтв «Дитячі мрії».

Традиційно перед початком засідання депутати переглянули фотозвіт про виконану у міжсесійний період роботу.

Під час сесійного засідання депутати розглянули 31 питання порядку денного, які важливі для життєдіяльності громади. В тому числі внесли зміни до доповнення до ряду Програм розвитку Калинівської міської територіальної громади, затвердили рішення про встановлення місцевих податків та зборів на території Калинівської міської територіальної громади, затвердили розміри орендної плати за земельні ділянки комунальної власності та інше.

Одним із головних питань, яке розглянули депутати та яке було причиною скликання позачергової сесії, було питання про внесення змін до бюджету Калинівської міської ради. Цього разу депутати спрямували на потреби оборони 4 мільйони гривень. Всього ж з початку року на потреби військових перерахували понад 20 мільйонів гривень. В тому числі 7 мільйонів гривень – на придбання РЕБів та безпілотників. Також кошти були виділені  на розв'язання фінансових питань, які стосуються життєдіяльності громади. В тому числі 400 тисяч гривень - комунальному підприємству «Калинівкаводоканал» на придбання реагентів для очищення води.

Закінчилося сесійне засідання також приємною подією. На засідання завітали учасники громадської організації «Волонтерська родина України» на чолі із депутаткою міської ради Олександрою Яремчук, які передали військовим придбаний за благодійні кошти, які зібрала молодь, дрон-камікадзе.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних