Пошук

Учасники студії танцю «GRACIA» – переможці Міжнародного конкурсу «Фестивальні мости Парижу»

Дата: 15.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 975

Фото без описуЩасливими та радісними повернулися 25 учасників студії сучасного танцю «GRACIA» Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради із далекої подорожі до Франції. Разом із колективами з Франції, Чехії, Болгарії, Грузії, Малайзії, Греції та з України юні калинівчани боролися за перемогу у конкурсі «Фестивальні мости Парижу».

Колектив виступив із двома номерами «VILNA» та «Wish The Will» та виборов І місце у номінації «Хореографія. Вуличні танці».

- Конкурс проходив у Парижі. Це були насичені цікавими подіями та екскурсіями дні. Нам вдалося погуляти у Празі та відвідати Нюрнберг у Німеччині. Найяскравішим моментом, крім самого фестивалю, була екскурсія до Ейфелевої вежі, Лувру та Тріумфальної арки, а також поїздка до Діснейленду, оскільки більшість дітей мріяли саме про нього, - ділиться враженнями керівниця колективу Оксана Мовчан. – Щиро дякуємо Калинівській міській раді за фінансову допомогу в організації поїздки. Попри довгу дорогу та деякі складнощі під час подорожі, ми приїхали сповнені яскравими враженнями та готові до реалізації наступних цілей. Основна наша мета, зробити дітей сьогодні трішечки щасливішими. Майже у кожного з них тато захищає нашу країну, у когось віддав своє життя. Тому ми робимо все можливе, щоб діти проживали своє щасливе дитинство і для цього будемо працювати та шукати можливості надалі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних