Пошук

У Калинівській міській раді відбулася презентація роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги

Дата: 07.05.2024 15:23
Кількість переглядів: 735

Фото без описуСьомого травня представники комунального закладу «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг» завітали до Калинівської міської ради, щоб презентувати роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги.

На зустріч із гостями були запрошені виконуючі обов'язки старост Калинівської територіальної громади, представники управління соціального захисту  та охорони здоров’я, служби у справах дітей та сім'ї, ЦНАПу, Територіального центру, Центру первинної медико-санітарної допомоги та шкільні психологи.

Як розповіли представники мобільної бригади соціально-психологічної допомоги, команди спеціалістів надають безоплатну соціально-психологічну допомогу усім: як мешканцям громад, так і внутрішньо переміщеним особам.

Команда швидко й ефективно реагує на запит постраждалої людини й одразу надає соціально-психологічну допомогу: заспокоює людину, підтримує, роз’яснює права та обов’язки, допомагає з вирішенням ситуації. За потреби працівники мобільних бригад можуть надати постраждалій  особі тимчасове житло.

Спеціалісти бригад можуть виїжджати на виклики до найбільш важкодоступних місць, надавати послуги людям, які не мають доступу до медичних закладів чи обмежені у пересуванні з різних причин.

Питання домашнього насильства актуальне й для Калинівської громади. За перший квартал 2024 року на Калинівщині зареєстрували 64 випадки домашнього насильства. Тому, звернутися за допомогою може будь-яка особа, по відношенню до якої вчинено насилля.

Співпрацювати з Обласним комплексним центром надання соціальних послуг можна за такими номерами телефонів: +38(067)3828745, +38(050)2321583.

«Лінія довіри» з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознаками статті 0 800 75 04 75 (цілодобово).

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних