Пошук

Калинівська міська рада передала українським захисникам вісім дронів-камікадзе

Дата: 18.03.2024 16:00
Кількість переглядів: 483

Фото без описуЩе вісім дронів-камікадзе передала Калинівська міська рада українським захисникам для підсилення їх боєздатності. Комплектуючі для дронів придбали коштом співробітників апарату міської ради та освітян.

Дрони часто називають «очима в небі» – вони забезпечують пілоту погляд з висоти, який раніше був доступний тільки повітряним силам. Ця властивість робить безпілотники незамінними засобами для розвідки. За їхньою допомогою військові виявляють окупантів, проводять пошукові й рятувальні операції та вражають ворожі цілі.

Тому Калинівська міська рада намагається виконати усі замовлення військових на спецобладнання. Лише у нинішньому році за запитом військових частин на придбання спецзасобів типу квадрокоптер та безпілотних літальних апаратів інших типів з бюджету Калинівської міської ради виділили 3 160 000 гривень. Торік на військові частини для придбання безпілотників Калинівська міська рада спрямувала 12 590 000 гривень.

-Використання дронів на фронті – це один з найдієвіших способів збереження життя наших Захисників і Захисниць, а також ефективного знищення цілей ворога. Безпілотники можуть самостійно виконувати задачі замість групи піхоти, рятувати людей, прикривати військо, корегувати артилерію та забезпечувати ситуаційну обізнаність. Тому ми розуміємо наскільки важливі вони для наших захисників та вишукуємо різні способи закупівлі необхідного спецобладнання: перераховуємо бюджетні кошти, спрямовуємо кошти благодійників. На наші звернення постійно надає допомогу військовим частинам, в тому числі на закупівлю безпілотників, Вінницька міська рада. Щиро вдячний міському голові Сергію Моргунову та його команді за вагому допомогу та підтримку наших Героїв. Наша сила у єдності та згуртованості і разом ми здобудемо омріяну Перемогу, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь