Пошук

Офіцери громади прозвітували перед жителями Калинівської громади про проведену роботу за 2023 рік

Дата: 13.02.2024 15:00
Кількість переглядів: 1150

Фото без описуНа 49 позачерговій сесії Калинівської міської ради зі звітом офіцерів громади про проведену роботу за 2023 рік виступив майор поліції заступник начальника поліційного відділу №1 Андрій Ткачук.

За інформацією Андрія Ткачука, на даний час у Калинівській громаді проходять службу вісім офіцерів громади, які обслуговують 47 населених пунктів. Кожен офіцер громади забезпечений особистим транспортом, який укомплектований усім необхідним, щоб надати допомогу громадянам у різних ситуаціях. На території громади відкрили чотири станції: у с.Уладівському, с.Чернятині, с.Павлівці та головна станція – у м.Калинівці.

Впродовж 2023 року офіцери громади розглянули 1895 звернень і заяв громадян. На облік взяли 153 домашні кривдники, з якими постійно проводиться профілактична робота про недопущення подальшого вчинення домашнього насильства. За вчинення насильства у сім’ї склали 101 протокол, виписали 9 термінових заборонних приписів стосовно кривдників.

Офіцери громади постійно проводять профілактичну роботу із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також неповнолітніми. Торік офіцери громади відвідали 56 таких сімей. За результатами перевірки склали 6 адміністративних протоколів про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, які направили до суду.

Також проводиться систематична профілактично-роз’яснювальна робота у закладах освіти Калинівської громади. Торік офіцери громади провели сорок п’ять зустрічей з учнями, на яких проводяться профілактичні бесіди про правила дорожнього руху, правильну поведінку у школі, в побуті, про негативний вплив алкоголю та тютюну на організм людини.

За минулий рік офіцери громади виявили та задокументували 57 порушень громадського порядку, на хуліганів склали протоколи про дрібне хуліганство. Виявили 3 факти виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виготовлення. Правоохоронці задокументували 26 фактів розпиття алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або появу у громадських місцях у п'яному вигляді.

У сфері безпеки дорожнього руху офіцери громади виявили 5 випадків порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами, 5 випадків експлуатації водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери яких не відповідають записам у реєстраційних документах, 10 випадків керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом, 3 випадки порушень правил дорожнього руху та 10 випадків керування транспортними засобами  у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

За минулий рік офіцери громади розкрили 33 злочини. Більшість із них – це майнові – крадіжки та тілесні ушкодження.

Калинівський міський голова подякував офіцерам громади за службу та побажав плідної співпраці із депутатами та виконуючими обов’язки старостів для забезпечення правопорядку у Калинівській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних