Пошук

Щодо проведення особистого прийому громадян заступником керівника Вінницької обласної прокуратури

Дата: 07.02.2024 16:33
Кількість переглядів: 128

Фото без описуУ приміщенні Хмільницької окружної прокуратури за адресою: вул. Чорновола В’ячеслава,  34 м. Хмільник, Вінницької області  23.02.2024 в період часу з 11 години 00 хвилин по 12 годину 00 хвилин та в приміщенні Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури за адресою: вул. Січових Стрільців, 40 м. Козятин Вінницької області з  14 години 00 хвилин по 15 годину 00 хвилин особистий прийом громадян здійснюватиме заступник керівника Вінницької обласної прокуратури Гурін Олександр Юрійович.

Запис на особистий прийом буде здійснюватись за телефоном: (04338) 2-23-87 в період часу з 12.02.2024 по 16.02.2024 з 10 години 00 хвилин до 17 години 00 хвилин.

В разі неможливості прибуття до приміщення Хмільницької окружної прокуратури за адресою: вул. Чорновола В’ячеслава, 34, м. Хмільник, Вінницької області  проведення особистого прийому можливо за допомогою відеоконференц - та /або скап-зв’язку з приміщень Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури за адресою: вул. Січових Стрільців, 40 м. Козятин Вінницької області та Калинівського відділу Хмільницької окружної прокуратури за адресою: вул. Вадима Нестерчука, 39 м. Калинівка Вінницької області.

Під час попереднього запису на особистий прийом необхідно надати прізвище, ім’я, по батькові заявника, місце проживання або іншу адресу, за якою громадянам може бути надана відповідь, номери контактних телефонів (за бажанням громадянина) чи відомості щодо інших засобів зв’язку, а також повідомити суть порушеного питання.

Під час звернення на особистий прийом громадянин повинен пред’явити документ, що посвідчує його особу, а в разі представництва ним інтересів інших осіб, у тому числі здійснення їх захисту, – також документи, що підтверджують відповідні повноваження, за винятком випадків, передбачених Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та іншим законодавством, а також, матеріали, які подає громадянин на обґрунтування своїх вимог.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь