Пошук

У Корделівці почали виготовляти вітамінні набори для українських захисників

Дата: 02.02.2024 10:00
Кількість переглядів: 902

Фото без описуЗавдяки співпраці жителя Корделівки Віктора Підопригори та ліцею с.Корделівка українські захисники отримують смачні та корисні вітамінні набори до складу яких входять: сушені яблука та банани, курага, родзинки та горіхи.

-До нас звернувся наш односелець Віктор Підопригора, який попросив допомоги у виготовленні сухих вітамінних наборів для українських захисників. У чоловіка були ідея, яблука, сушарка, але не вистачало робочих рук. Ми відразу ж погодилися допомогти. За справу взялися представники учнівського самоврядування, для них ми виділили спеціальну кімнату, де вони сушили яблука та пакували кульки, - розповідає директорка ліцею Оксана Смук. – Віктор Васильович також брав активну участь у роботі. Він приніс нам ще одну сушарку, яблукорізку, а потім ще тисячу гривень, які передав його син, коли почув про започатковану у ліцеї добру справу.

На одних яблуках вирішили не зупинятися. Волоські горіхи поприносили діти та їх батьки. Щомісяця у навчальному закладі збирають кошти у скриньку для потреб ЗСУ. Цього разу за місяць зібрали майже три тисячі гривень. За ці кошти закупили курагу, родзинки, чіпси з бананів.

-Ми вже виготовили дві партії таких вітамінних наборів, десь по 60-70 штук. Усі їх передали волонтерам та відправили на передову. Також такі набори передали синові нашої співробітниці, який нині захищає нашу землю. Плануємо виготовити ще одну партію вітамінів. Цього разу яблука нам пообіцяла надати наша колега Людмила Рудик, - продовжує Оксана Смук.

З маленької іскорки може розгорітися велике полум’я, а одна людина може зібрати навколо себе однодумців та започаткувати добру справу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь