Пошук

Розпочалася 707 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 31.01.2024 08:35
Кількість переглядів: 162

Фото без описуУ ніч проти 31 січня росія атакувала Україну дронами-камікадзе типу Shahed, а також балістичними ракетами «Іскандер-М». За даними Повітряних сил ЗСУ, більшість безпілотників вдалося збити. Можливі й подальші обстріли території України, тому не ігноруйте сигналів повітряної тривоги.

Протягом минулої доби відбулось 88 бойових зіткнень. Ворог завдав 9 ракетних та 99 авіаційних ударів, 129 ударів МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах. Зруйновані або пошкоджені приватні житлові та багатоквартирні будинки, школа та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

Українські захисники продовжують стримувати ворога, який намагається оточити Авдіївку. Вони відстоюють свої позиції та завдають окупантам великих втрат. Сили оборони України за минулу добу відбили 26 атак в районі Авдіївки, ще 11 атак біля Первомайського та Невельського (Донецька область).

Наші армійці продовжують стримувати противника біля Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки (Донецька область). Українські захисники відбили 16 атак у цій області.

Ворог не полишає спроб вивести українські війська з позицій на Херсонському напрямку. Окупанти зробили 15 невдалих спроб нападу протягом доби 30 січня.

Повітряні сили України завдали авіаударів по 11 зосередженнях військ, озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних системах противника.

Українські ракетні війська уразили 1 зосередження озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів, 9 артилерійських систем та 1 радарну станцію російських окупантів.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 31 січня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь