Пошук

Розпочалася 679 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 03.01.2024 08:43
Кількість переглядів: 318

Фото без описуЗ 29 грудня по 2 січня росіяни запустили по Україні близько 300 ракет та понад 200 «шахедів». Лише 2 січня територію України обстріляли понад 100 ракетами різних типів. І спеціально траєкторії були прораховані ворогом так, щоб завдати найбільшої шкоди. Внаслідок атаки країни-агресора на Київ та Харків загинули п'ятеро та поранені ще 130 людей. Окупанти й надалі можуть обстрілювати міста та села України, тому уважніше реагуйте на всі сигнали повітряної тривоги.

Протягом минулої доби на фронті сталося 57 бойових зіткнень.

росіяни намагаються оточити Авдіївку та зазнають величезних втрат, Сили оборони відбили 24 атаки в районах Новобахмутівки, Бердичів, Авдіївки, Первомайського та Невельського. Під Новобахмутівкою ЗСУ покращили тактичне становище.

У Запорізькій області провалилася атака поблизу Роботиного, в районі Вербового українські підрозділи просунулися вперед, змусивши ворога залишити свої позиції.

На Херсонщині українські з'єднання продовжують розширювати плацдарм на лівому березі Дніпра, відбили дев'ять атак армії рф.

Українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу. Ракетники вразили два райони зосередження загарбників, три зенітно-ракетні комплекси, два пункти управління, артилерійську систему, радіолокаційну систему та склад пального.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 3 січня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,12 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних