Пошук

Відбулася 47 чергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 21.12.2023 14:12
Кількість переглядів: 1439

Фото без описуДвадцять першого грудня відбулось засідання 47 чергової сесії Калинівської міської ради. У роботі сесії взяли участь керівники усіх військових формувань, які дислокуються на території громади, виконуючі обов’язки старостів Калинівської громади, керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

Перед початком засідання присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх захисників та мирного населення, які полягли від рук російських окупантів. За традицією міський голова вручив два прожектори та 2 блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power 860 S найбільшої потужності одній з військових частин та ще один Bandera Power – другій військовій частині. Також міський голова разом із  директором Калинівського фахового технологічного коледжу Русланом Будяком передали автомобіль військовослужбовцеві з Калинівської громади.

На розгляд депутатів винесли двадцять одне питання порядку денного. Зокрема депутати внесли доповнення та зміни до семи Програм Калинівської міської ради. Серед них — Програма соціального захисту населення Калинівської територіальної громади на 2021 – 2025 роки та Програма роботи з обдарованими дітьми та молоддю Калинівської міської територіальної громади на 2021 -2025 роки та інші.

Одним з основних питань, які розглянули на засіданні, було питання про бюджет Калинівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Як зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук, 2024 рік буде непростим. У зв’язку із вилученням з бюджету «військового» ПДФО громада втрачає третину надходжень до бюджету. А це означає, що ми будемо працювати в умовах тотальної економії: зменшиться заробітна плата держслужбовців, економія коштів буде й шляхом заготівлі власними силами дров для опалення бюджетних установ та продуктів харчування (картопля, овочі, фрукти, борошно та ін.) для закладів освіти. Адже лише на опаленні навчальних закладів громаді вдалося зекономити 7 мільйонів гривень. 

-Буде нелегко. Але зараз у нас одна мета і ціль – це наша Перемога, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Також депутати розглянули ряд інших питань, які забезпечують життєдіяльність громади.

На завершення засідання до присутніх у залі звернувся один із командирів, який від свого імені та від імені всіх присутніх колег подякував міському голові, депутатам та жителям Калинівської громади за постійну вагому допомогу та підтримку українського війська. Присутні у залі і собі скористалися нагодою та гучними оплесками подякували нашим захисникам за їх нелегку службу та героїзм, який вони демонструють нині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних