Пошук

Відбулася 45 позачергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 07.12.2023 13:00
Кількість переглядів: 1291

Фото без описуВідбулось засідання 45 позачергової сесії Калинівської міської ради. У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Ілля Гуменчук, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

Перед початком засідання присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх захисників та мирного населення, які полягли від рук російських окупантів.

Вже традиційно сесійне засідання розпочалося із вручення обладнання українським захисникам. Цього разу Калинівська міська рада передала два прожектори, два блоки багатоканальної швидкої зарядки Bandera Power 860 S найбільшої потужності та інвертор напруги. Також за останній тиждень Калинівська міська рада передала 34 комплекти теплого військового одягу українським захисникам, які цього потребували. Як зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук, з початку війни Калинівська міська рада намагається виконувати усі замовлення, які надходять від військових й надалі допомагатиме українським захисникам.

До присутніх у залі звернулися Калинівський міський голова Василь Поліщук, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та депутат обласної ради Ілля Гуменчук, які привітали працівників органів місцевого самоврядування та депутатів із Днем місцевого самоврядування й з нагоди свята вручили Почесні грамоти Вінницької обласної військової адміністрації та Вінницької обласної ради депутатам Калинівської міської ради Валентині Мартинюк, Сергію Тишку та виконуючому обов’язки старости Корделівського старостинського округу Сергію Ломачевському. Також Подяками Вінницької обласної ради відзначили депутатів Калинівської міської ради Наталію Бачинську, Юрія Васківнюка, Тетяну Зубко, Олега Ліневича, Ольгу Печевисту, Людмилу Яремчук, Анатолія Сопіна, діловода Заливанщинського старостинського округу Ольгу Марківську, виконуючу обов’язки старости Уладівського старостинського округу Тетяну Носову, діловода Черепашинецького старостинського округу Наталію Парняк, депутатку Хмільницької районної ради Галину Фурман.

На розгляд депутатів винесли шість питань порядку денного, які важливі для життєдіяльності громади та для надання допомоги українським захисникам.

Депутати внесли зміни і доповнення до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та виділили кошти на зміцнення обороноздатності, удосконалення охорони, створення належних умов несення вартової служби та організації побуту, забезпечення відповідних умов для розміщення військовослужбовців однієї з військових частин, які дислокуються на території громади.

Також були внесені зміни до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2023 рік та спрямовані кошти для забезпечення діяльності комунального підприємства «Калинівкаводоканал», на будівництво та облаштування укриттів у закладах освіти Калинівської громади та, найголовніше, на придбання спецобладнання та інших необхідних речей для українських захисників.

Депутати надали дозвіл ОК «Водограй Корделівка» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах населеного пункту с. Корделівка, де знаходиться свердловина, яка забезпечуватиме водою село.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних