Пошук

Розпочалася шістсот п’ятдесята доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 05.12.2023 08:32
Кількість переглядів: 324

Фото без описуРосійські окупанти атакували Україну дронами-камікадзе Shahed-136 та ракетами С-300 у ніч проти 5 грудня. Загалом зафіксовано 17 «шахедів» та шість ракет С-300. Сили протиповітряної оборони знищили 10 дронів у різних регіонах. До відбиття атаки залучали винищувачі, зенітні підрозділи та мобільні вогневі групи. Можливі подальші обстріли території України, тому не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. Бережіть своє життя та життя рідних, не залишайте без нагляду дітей.

Впродовж минулої доби відбулося 73 бойових зіткнення. На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 11 атак загарбників в районах Серебрянського лісництва, Білогорівки Луганської області та Тернів Донецької області.

На Бахмутському напрямку українські захисники відбили 11 атак росіян в районах Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області.

На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати окупантів, котрі не полишають спроб оточити Авдіївку. Сили оборони успішно відбили 18 атак загарбника в районах східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Сєверного Донецької області.

На Мар’їнському напрямку українські захисники продовжують стримувати росіян в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Сили оборони відбили 18 атак.

На Запорізькому напрямку українські захисники відбили всі атаки загарбників, котрі намагалися відновити втрачене положення в районах південніше Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра.

Авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два – по зенітно-ракетних комплексах росіян.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по трьох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два – по зенітно-ракетних комплексах та сім – по артилерійських засобах окупантів.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 5 грудня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,14 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних