Пошук

Школярі Калинівщини отримали світловідбивні стрічки в рамках реалізації проєкту «Увага! Діти!»

Дата: 10.11.2023 10:33
Кількість переглядів: 981

Фото без описуУ рамках реалізації проєкту Міжрегіонального Координаційного Гуманітарного Штабу «Увага! Діти!» Калинівська громада отримала 2500 світловідбивних стрічок.

-На жаль, наші діти зростають в умовах повномасштабної війни і їх дитинство затьмарене сумними подіями. Ми ніхто не застрахований від подальших обстрілів території України, від відключення електроенергії. В осінньо-зимовий період видимість на дорогах значно погіршується через погодні умови та швидке настання темноти, тому ці світловідбивні стрічки допоможуть вберегти життя та здоров’я наших дітей, - зазначив депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, який долучився до доброї справи.

Працівники відділу освіти, молоді та спорту та офіцери громади відвідали двадцять чотири заклади освіти Калинівської громади, розповіли школярам про безпечну поведінку на дорозі в темну пору доби та правила дорожнього руху й роздали дітям світловідбивні стрічки.

Усього ж команда Міжрегіонального Координаційного Гуманітарного Штабу передала громадам Вінницької області 50 000 світловідбивних стрічок в межах реалізації проєкту «Увага! Діти!».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь