Пошук

Калинівська міська рада передала черговий гостинець пораненим

Дата: 09.11.2023 10:47
Кількість переглядів: 802

Фото без описуУ черговий раз Калинівська міська рада передала гостинці в один із медичних закладів, де проходять лікування поранені українські захисники. А передали гостинці пораненим депутатки міської ради Наталія Бачинська та Ольга Печевиста.

Цього разу пригощали відважних захисників смачною випічкою, яблуками, газованою водою, передали в харчоблок заморожені вареники та оселедці, з яких приготують для військових страви. А також кожен поранений отримав набір гігієнічних засобів.

-Нас дуже гарно зустріли наші Герої – спілкувалися, жартували. Видно, що їм приємна увага, турбота, на які вони заслуговують. Їхні рани, біль – це ціна нашого спокою та звичного життя, яким ми живемо. Щира вдячність усім, хто узяв в руки зброю та став на захист України, низький уклін Героям, які отримали поранення та проходять нині лікування, вічна слава загиблим, які віддали своє життя за рідну землю, - поділилася своїми враженнями від спілкування з пораненими депутатка Калинівської міської ради Наталя Бачинська.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь