Пошук

У Сальнику відкрили молодіжний простір для молоді «P2HUB»

Дата: 09.11.2023 09:11
Кількість переглядів: 1108

Фото без описуВідтепер у приміщенні Сальницького сільського будинку культури діятиме молодіжний простір для молоді «P2HUB». Реалізація даної ідеї стала можливою завдяки проєкту «Молодь громаді»,  що впроваджується Благодійним Фондом «МХП-Громаді» за сприяння проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Долучилася до реалізації проєкту й Калинівська міська рада, яка виділила кошти на придбання рекуператора для вентиляції приміщення.

Заступник Калинівського міського голови Віктор Кособуцький узяв участь в урочистостях з нагоди відкриття молодіжного простору та привітав молодь Сальника із такою важливою для їх села подією.

Ініціатором участі у проєкті та її реалізатором стала членкиня громадської організації «Розвиток і добробут села Сальник», директорка Сальницького сільського будинку культури Альона Наумець, яка запропонувала активній молоді села взяти участь у конкурсі на навчання та стала коучем команди salnyk_hub.team. Так молодь із Сальника пройшла відбір та потрапила у 20 молодіжних команд, які пройшли навчання у тренерів та отримали можливість реалізувати свій власний проєкт.

Свій проєкт юнаки та дівчата захищали у Тернополі, де не лише отримали необхідні для реалізації проєкту знання, а й грант у розмірі 40 тисяч гривень.

-Ми вирішили, що для нашого села важливим є відкриття молодіжного простору. Через епідемію коронавірусу, війну сучасна молодь втрачає можливість спілкуватися з однолітками, ділитися своїми думками, реалізувати свої ідеї. Тому в одній з кімнат будинку культури ми облаштували кімнату молодіжного простору, яка, сподіваюся, стане улюбленим місцем проведення дозвілля, - розповідає коуч команди Альона Наумець.

Команда активної молоді с.Сальник: Віталій Маринін, Вікторія Чекина, Анна Шкіндер, Руслана Фінц, Діана Павлишинець, Ольга Галонза, Богдан Готюр разом з Альоною Наумець пройшли непростий шлях до перемоги. Вони навчилися досліджувати проблеми в громаді, написали, захистили та реалізували власний проєкт, і тепер готові до участі в інших конкурсних проєктах, щоб зробити свою громаду кращою та привабливішою, а життя – цікавим та різноманітним.

-Така активна молодь – це майбутнє нашої держави. Їм відбудовувати країну після війни, змінювати її, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Тому ми підтримали ініціативу юнаків та дівчат та готові підтримувати їх і надалі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь