Пошук

Зразковий ансамбль сучасного танцю «Грація» виборов перемогу на міжнародному конкурсі у Празі

Дата: 31.10.2023 14:48
Кількість переглядів: 3153

Фото без описуЗразковий ансамбль сучасного танцю «Грація» Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради  успішно виступив на Міжнародному конкурсі «Празький подіум», який проходив у Чехії, та виборов І місце. За перемогу у конкурсі разом із калинівчанками боролися сорок сім колективів з України та Чехії. Однак виступ «Грації» із танцювальним номером «Wish The Will», що в перекладі означає «Бажаю Волі», журі конкурсу визнало найкращим.

-Наша подорож до Чехії тривала чотири дні. Це спілкування з учасниками з інших колективів, цікаві майстер-класи, подорож на човні у Празі, екскурсія до Дрездена в Німеччині. Щиро вдячна батькам наших вихованців та Калинівській міській раді за таку гарну можливість. Це був наш перший виступ за кордоном і він був таким успішним, - ділиться враженнями керівниця ансамблю Оксана Мовчан. – Хоча, перемога у конкурсі була не єдиною нашою метою. Адже ми прагнули популяризувати нашу країну, показати які талановиті, виховані та обдаровані діти живуть в Україні, і це нам також вдалося.

Із щемом у серці пригадують калинівчани найзворушливіші епізоди подорожі до Праги, коли усім колективом, а це двадцять два учасники, та групою підтримки у складі батьків, виконали Гімн України у центрі Праги й викликали оплески та овації місцевих жителів, як дівчина чешка передала через учасників колективу свої останні 300 крон на підтримку української армії, як щиро та по-доброму зустрічали українських дітей на конкурсі.

-Я пишаюся своїми вихованками, які усього за місяць зуміли так гарно підготуватися і вибороти перемогу на міжнародному конкурсі. Не можу без сліз пригадати ще один епізод нашої подорожі, коли ми перетнули кордон і на годиннику за київським часом була дев’ята година. Дівчата піднялися зі своїх місць і хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні. Це було так зворушливо, адже ніхто не примушував їх до цього, - продовжує Оксана Мовчан.

Втомлені, але щасливі та окриленні учасниці колективу повернулися до Калинівки. Але згадка про поїздку до Праги та їх перемогу на конкурсі назавжди залишиться у їх серцях.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних