Пошук

Освітяни вийшли на толоку та заготовили овочі та фрукти для їдалень закладів освіти

Дата: 18.10.2023 15:21
Кількість переглядів: 1424

Фото без описуДвадцять мішків столового буряка, сорок мішків моркви та причіп від вантажного автомобіля яблук заготовили освітяни для їдалень закладів освіти Калинівської громади. Усі овочі та фрукти надав безплатно для харчування дітей приватний підприємець Сергій Моргунський. А на толоку вийшли працівники відділу освіти Калинівської міської ради, Будинку дитячої творчості, ліцею с.Корделівка та закладів освіти м.Калинівка.

-Ми вдячні усім благодійникам та меценатам, які надають нашим закладам освіти продукти. Завдяки їх підтримці та допомозі ми можемо покращити раціон та зробити його різноманітним, - каже очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. – Ось і цього разу на звернення міського голови відгукнулися приватний підприємець Сергій Моргунський, який надав нам моркву, буряк та яблука. Постійно допомагає нам Герой України Іван Боримський, який вкотре передав для закладів освіти цукор. А дослідне господарство «Артеміда», яким керує Петро Дмитренко, надало ще дві тонни картоплі. Щиро дякуємо благодійникам, а також колегам, які вийшли на толоку та допомогли зібрати урожай. Нехай нашим дітям буде смачно впродовж усього навчального року.

Нагадаємо, що на початок нового навчального року у закладах освіти Калинівської громади навчається 5167 учнів, 2500 з них харчуються у шкільних їдальнях. Серед них – більш ніж половина – 1505 – діти пільгових категорій: з багатодітних та малозабезпечених родин, внутрішньопереміщені особи, діти, учасників бойових дій та мобілізованих, діти загиблих та безвісти зниклих тощо. Усі пільгові категорії школярів та дошкільнят харчуються безплатно, коштом бюджету міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних