Пошук

Працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» продовжують ліквідовувати стихійні смітники у громаді

Дата: 04.10.2023 11:20
Кількість переглядів: 807

Фото без описуЗ початку повномасштабного вторгнення росії на територію України комунальні підприємства Калинівської громади працюють згідно з графіком. Хоча випробовувань і на їх долю випало чимало. Лише з комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» з 2022 року мобілізівали до війська 10 працівників. Троє із них загинули у боях за цілісність і незалежність України.

Попри зменшення штату підприємства, обсяг робіт залишається стабільним, а завдяки несвідомим громадянам, які створюють стихійні смітники біля своїх будинків, на майданчиках для збору твердих побутових відходів, на вулицях роботи стає все більше.

Кілька днів знадобилося працівникам Благоустрою для ліквідації таких смітників. Люди складують на вулицях міста будівельні матеріали, гілки, бур’яни, старі меблі та інший непотріб, які неможливо вивезти за допомогою сміттєвозів, тому доводиться залучати іншу техніку та працівників.

-Ми всі хочемо жити у цивілізованій європейській країні, але часто поводимось не як європейці, бо там ніхто не дозволить собі порушувати Закон та завдавати шкоди місту, в якому проживає, - каже завідувач сміттєпереробною станцією Максим Магла. – Ми вже втомилися повторювати, що забороняється викидати в контейнери будівельні відходи. Що у вартість послуг з вивезення побутових відходів не входить вивезення гілля дерев та бур’янів, будівельних матеріалів, бо це спеціальна послуга, за окрему плату. Проте окремі громадяни, як і раніше, виносять зі свого обійстя увесь непотріб, засмічують місто і їхня хата з краю, а все решта – проблема працівників комунальних служб. Окрім цього, недотримання правил ускладнює, а інколи й унеможливлює роботу з вивезення побутових відходів, а також ламає техніку. Дивує й культура окремих громадян. Щоранку нашим двірникам доводиться збирати біля лавок у парковій зоні купи пляшок від спиртних напоїв та іншого сміття.

Замовити послугу з вивезення гілля, великогабаритних предметів, будівельних матеріалів можна в комунальному підприємстві «Благоустрій міста Калинівка» за адресою: м.Калинівка, вулиця Промислова, 51, тел. 067-302-15-05.

У важкий для всіх українців час, поважаймо працю людей, які роблять наше місто чистим та привабливим.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних