Пошук

Освітяни Калинівщини приймали привітання з нагоди професійного свята

Дата: 29.09.2023 17:45
Кількість переглядів: 2559

Фото без описуЗ нагоди професійного свята – Дня працівників освіти, який святкуватимуть 1 жовтня, освітянська родина Калинівщини приймала щирі привітання від голови Калинівської міської ради Василя Поліщука, голови Хмільницької районної ради Юрія Слабчука, командира військової частини Миколи Батюка, начальниці відділу освіти, молоді та спорту Галини Фурман та голови профспілкової організації Олександра Гуліватого.

У глядацькій залі Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради зібралися представники закладів дошкільної освіти, гімназій та ліцеїв, яких за сумлінну працю та активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята відзначили державними, обласними відзнаками та грамотами Калинівської міської ради.

Цьогоріч грамотою Міністерства освіти та науки України відзначено директорку ліцею №2 м.Калинівка Світлану Гетьман. А Подяки Міністерства освіти та науки України вручили Наталії Братанюк (ліцей №1 м.Калинівка), Надії Іщук (ліцей №2 м.Калинівка), Наталії Панасюк (ліцей №2 м.Калинівка), Миколі Королю (ліцей №2 м.Калинівка), Олександру Кондратюку (ліцей с.Глинськ), Інні Мазур (ОЗЗО-ліцей з дошкільним підрозділом с.Корделівка), Тетяні Гега (ліцей с.Нова Гребля), Олені Костюк (ЗДО с.Уладівське), Світлані Славінській (ліцей с.Радівка).

Грамотами Калинівської міської ради відзначили усіх керівників закладів освіти Калинівської громади та ряд працівників освіти.

-Хочу привітати вас усіх із професійним святом. Це свято в умовах війни. В нелегкий та надзвичайно важкий час. Хочу щиро подякувати за вашу працю. Адже сьогодні ваші вихованці прославляють Калинівщину своїми спортивними здобутками та досягненнями у навчанні. Це ваша заслуга і виховання. І те, що ви робите з перших днів війни, заслуговує на шану та повагу, - звернувся до освітян Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Прийміть щирі вітання з нагоди свята. Добра, щастя та добробуту.

Щирі слова привітань на адресу освітян Калинівської громади прозвучали від військових, які дякують освітянській родині за постійну допомогу та турботу. Адже з початку повномасштабної війни усі заклади освіти Калинівської громади активно допомагають українським захисникам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь