Пошук

У Радівці провели свято урожаю з благодійним ярмарком та зібрали кошти для ЗСУ

Дата: 22.09.2023 15:28
Кількість переглядів: 1464

Фото без описуНа кілька годин стадіон ліцею у с.Радівці перетворився на живий людський вулик. Тут відбулося осіннє свято урожаю у поєднанні з благодійним ярмарком на підтримку ЗСУ.

-Ми щороку проводимо свято урожаю, але цьогоріч вирішили винести його на широкий загал та поєднати із благодійним ярмарком, щоб зібрати кошти на підтримку Збройних сил України, - розповідає директорка ліцею с.Радівка Світлана Славінська. - Ідея проведення ярмарку належить учнівському самоврядуванню, до якого входять представники із різних класів, а значить, це ідея дуже багатьох учнів школи. Такі заходи об’єднують та надихають, дають зрозуміти, що благодійність це не лише кошти - це значно більше. До свята активно підготувались усі класи.

Організатори  свята поділили стадіон ліцею на кілька зон. На одній – були представлені осінні композиції, дари осені, які підготував кожен клас ліцею. Всі роботи цікаві та оригінальні, як справжні витвори мистецтва. В них автори поєднали талант, уяву, дитяче бачення з яскравими кольорами. Тут і композиції з овочів та фруктів, і герої з мультфільмів, виготовленні з гарбузів та інших природних матеріалів, і ляльки-мотанки та дідухи з колосся.

В іншій частині стадіону вирував ярмарок. Смаколики також вражали своєю різноманітністю. Учні торгували тортами, пляцками, тістечками, пирогами, печивом, вафлями, піцою, соком, чаєм. Домашню випічку розкуповували не тільки діти, а й вчителі та гості, жителі села.

Подбали на святі й про цікаві фотозони. Їх облаштували аж шість. І кожен учасник та гість свята міг обрати для себе найкраще місце для світлини на пам'ять.

-Діти веселились, співали, танцювали. Через повномасштабну війну у них так мало радості та щасливих подій і ми задоволені тим, що змогли подарувати їм трішки радісних моментів, - продовжує Світлана Славінська. – Дякую всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил. Спільними зусиллями ми зібрали 20 тисяч 400 гривень. Наша сила – у нашому єднанні. Кошти ми передамо на потреби ЗСУ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних