Пошук

У Дружелюбівці облаштували укриття для учнів місцевої школи

Дата: 11.08.2023 11:07
Кількість переглядів: 1031

Фото без описуЩе в одному населеному пункті Калинівської громади облаштували укриття. Відтепер учні опорного закладу с.Дружелюбівка та жителі старостинського округу при потребі зможуть скористатися укриттям, яке знаходиться у місцевому будинку культури.

Тут завершили капітальний ремонт приміщення, яке слугуватиме укриттям для жителів старостинського округу: облаштували внутрішню вбиральню, систему вентиляції, підвели воду, відремонтували приміщення та придбали нові меблі. До початку нового навчального року усі роботи будуть завершені. Ремонтні роботи, як завжди, робили господарським методом, а будівельні матеріали та меблі придбали коштом міської ради.

За словами очільниці відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галини Фурман, на даний час власні укриття мають 13 закладів загальної середньої освіти, 12 дошкільних навчальних закладів та 2 заклади позашкільної освіти Калинівської громади. Ще 12 закладів освіти (9 ЗЗСО та 3 ЗДО) використовують на основі укладених угод укриття інших суб’єктів господарювання. Тривають роботи з облаштування укриттів для закладів загальної середньої освіти с.Лісової Лисіївки.

-З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України з метою захисту учасників освітнього процесу та персоналу закладів освіти, а також недопущення переведення на дистанційну форму навчання та перенесення канікулярного періоду силами Калинівської міської ради було проведено ряд робіт для створення найпростіших укриттів, - зазначає Галина Фурман. – У багатьох закладах доводилося облаштовувати додаткові евакуаційні виходи, ремонтувати вентиляції та встановлювати рекуператори. А також проводили заміну дверних блоків, облаштовували санвузли, ремонтували підлогу, освітлення та водопостачання, проводили поточний ремонт, а також закуповували необхідні меблі. Всі укриття готуються з метою з нового навчального року забезпечити роботу закладів освіти в очному або змішаному режимі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних