Пошук

У Калинівській центральній районній лікарні облаштовують реабілітаційне відділення

Дата: 25.07.2023 14:51
Кількість переглядів: 2380

Фото без описуУ Калинівській центральній районній лікарні розпочали роботи з облаштування реабілітаційного відділення. Поки виготовляється проєктно-кошторисна документація, працівники комунального підприємства «Господар», які днями повернулися з Херсона, разом із працівниками лікарні розпочали підготовчі роботи. Тут також повністю замінять систему опалення, каналізації, змонтують нову електропроводку та систему водопостачання.

За словами лікарки-фізіотерапевтки Світлани Щербатюк, реабілітаційне відділення, яке невдовзі з’явиться у лікарні, розраховане на двадцять ліжок. Тут отримуватимуть реабілітаційну допомогу військовослужбовці та пацієнти в післягострому стані. У відділенні облаштують зал фізичної терапії, кабінети ерготерапевта, терапевта мови та мовлення, психолога, реабілітаційної медицини, надаватимуть послуги апаратної фізіотерапії та масажу.

Міська рада виділила кошти на придбання трьох чеських апаратів, які надаватимуть послуги ультразвукової, електро, лазерної, магнітної, вакуумної терапії.

-На жаль, війна ще триває і вона завдає багато горя і біди кожній українській родині. Наше реабілітаційне відділення надаватиме послуги військовим, які повертаються у громаду після поранень, контузії, загострення хронічних та набутих хвороб. Наше завдання допомогти їм та підтримати. Вже є початок. Ми розпочали роботи. Також звернулися до друзів-французів із нашого міста-побратима з проханням надати нам необхідне обладнання для реабілітаційного відділення. Віримо в позитивну відповідь на наше прохання, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Ми створимо всі умови, щоб наші Герої та жителі громади, які також потребуватимуть реабілітації після важких хвороб, почувалися тут комфортно та отримали належну медичну допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь