Пошук

Розпочалася п’ятсот шоста доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню

Дата: 14.07.2023 08:48
Кількість переглядів: 249

Фото без описуРік тому, 14 липня, російські терористи випустили ракети по мирній Вінниці. Вони обірвали життя 29 мирних жителів, серед них – троє дітей та уродженка Дружелюбівки. Понад 200 вінничан отримали поранення. Ворог залишив після себе скалічені долі і зруйновані будинки, але не зламав українців, не залякав вінничан.

Пам’ятаємо про усіх, сумуємо разом із рідними, схиляємо голови у вічній скорботі.

Російські загарбники зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де відбуваються важкі бої. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Впродовж доби відбулось близько 30 бойових зіткнень.

На Запорізькому та Херсонському напрямках окупанти зосереджують основні зусилля на тому, щоб не допустити подальше просування українських сил.

Разом із цим, Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, де закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по цілях противника та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

За минулу добу авіація Сил оборони завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу та два по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили район зосередження живої сили противника, озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів, десять артилерійських засобів на вогневих позиціях, три засоби протиповітряної оборони, радіолокаційну станцію контрбатарейної боротьби, станцію радіоелектронної боротьби та ще одну важливу ціль ворога.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 14 липня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,16 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних