Пошук

Активно проводяться ремонті роботи і у ліцеї с.Бережани

Дата: 11.07.2023 08:36
Кількість переглядів: 896

Фото без описуУ закладах освіти Калинівської громади продовжують готуватися до нового навчального року. Активно проводяться  ремонті роботи і у ліцеї с.Бережани.

-Ремонт ми розпочали ще з листопада минулого року, - розповідає директор ліцею Вадим Кіт. – Коридор та фойє потребували капітального ремонту. Тут виступав грибок на стінах, підлога також потребувала заміни. Коштом міського бюджету нам закупили будівельні матеріали, а роботи виконували господарським методом. Нашим технічним працівникам та завгоспу допомагали фахівець будівельної бригади відділу освіти Анатолій Горупащенко та окремі батьки. Спільними зусиллями ми підготували приміщення до ремонту – обдерли стіни та зірвали підлогу, потім пошпаклювали стіни та замінили підлогу. Поклали 360 метрів квадратних плитки. І от ми вже на фінішній прямій – залишилися чистова шпаклівка та фарбування стін. Думаю, що за місяць впораємося.

Окрім ремонту коридору, гардеробної кімнати та фойє у закладі освіти повністю замінили на пластикові усі вікна,  поставили 14 нових дверей на першому поверсі та нові вхідні двері.

Через те, що у ліцеї немає можливості облаштувати власне сховище, у пригоді стане сховище сусіднього приміщення, яке облаштували під укриття та забезпечили усім необхідним, в тому числі й біотуалетом.

Першого вересня на школярів очікуватиме відремонтоване приміщення ліцею та багато гарних вражень та цікавих знань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних