Пошук

Юні калинівчанки вторгували майже 6 тисяч гривень на потреби Збройних сил України

Дата: 10.07.2023 14:00
Кількість переглядів: 1072

Фото без описуПрохолоджувальні напої, панкейки, піца, домашні вафельні трубочки зі згущеним молоком, свіжа малина, вафельний торт - такими щедрими та з любов’ю приготовленими смаколиками торгували Кароліна Слободянюк, Софія Погонець та Соломія Рудзевич для того, щоб зібрати кошти для потреб Збройних сил України.

Ініціатором такої благодійної акції була Кароліна. Дівчинка не вперше робить добру справу та допомагає українським захисникам. Разом із мамою Тетяною на початку повномасштабної війни вона плела з бісеру чокери та продавала їх для потреб ЗСУ, а тепер вирішила організувати маленький ярмарок.

-Надихнула доньку подруга, яка продавала у своєму дворі випічку, щоб вторгувати кошти для українських військових. Коли я запитала чи хоче вона також зробити щось подібне, Кароліна сказала, що так, - розповідає мама юної волонтерки Тетяна Слободянюк. – До нас долучилися ще подруги доньки - Софійка та Соломійка та їх матусі. Разом ми наготували різні смаколики й в суботу влаштували маленький ярмарок. Ми й не сподівалися, що вдасться вторгувати таку суму, адже «товару» у нас було не так й багато. Але багато калинівчан просто підходили і давали нам кошти.

Разом дівчаткам вдалося вторгувати та зібрати 5800 гривень. Усі кошти волонтери перерахували у фонд «Золота Гривня», за які придбають речі, котрі  потрібні нашим військовим. А дівчатка і надалі налаштовані продовжувати добру справу та допомагати українським захисникам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних